Βασικός ο Δουβίκας στην ήττα της Εθνικής Νέων από την Ιταλία

Βασικός ο Δουβίκας στην ήττα της Εθνικής Νέων από την Ιταλία

Μάρτιος 22, 2018 - 12:30
0 σχόλια

Δεν τα κατάφερε η Εθνική μας ομάδα των Νέων στο πρώτο της παιχνίδι στο Elite Round του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος, καθώς ηττήθηκε 2-0 από τη διοργανώτρια του ομίλου, Ιταλία.

Οι Ιταλοί προηγήθηκαν με γκολ του Σκαμάτσα στο 8΄από ασίστ του Φρατέζι και έφτασαν στο 2-0 στο 43΄ με τον ίδιο, ο οποίος αυτή τη φορά εκμεταλλεύτηκε την τελική πάσα του Τριπαλντέλι.

Στο βασικό σχήμα της γαλανόλευκης βρέθηκε ο Τάσος Δουβίκας του Αστέρα Τρίπολης έχοντας πολύ καλή παρουσία και την μεγαλύτερη χαμένη ευκαιρία της ομάδας του με την μπάλα να σταματάει στο δοκάρι.

 Στην άλλη αναμέτρηση της 1ης αγωνιστικής του 3ου ομίλου, Τσεχία και Πολωνία έμειναν ισόπαλες χωρίς τέρματα με σκορ 0-0.

Ελλάδα: Σιαμπάνης, Παπάζογλου, Δημητρίου (75΄ Μπαλογιάννης), Μπούσης, Μελιόπουλος, Τζοβάρας, Χατζηδήμπας, Δουβίκας, Καμπέτσης, Γιούσης (46΄Δημήτρουλας), Αποστολάκης (79΄ Ξενιτίδης).

Ιταλία: Πλιτζάρι, Καντέλα, Τριπαλντέλι, Μπουοντζόρνο, Γκάμπια (91΄ Μαλιάμο), Φρατέζι, Μελεγκόνι, Καπόνε (96΄Μπρινιόλα), Σκαμάτσα, Μπετέλια, Ζανιόλο (73΄ Τονάλι).

Ειδήσεις: 

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.