Τσιώλης: «Στα φιλικά θέλουμε τη συνοχή»

Τσιώλης: «Στα φιλικά θέλουμε τη συνοχή»

Ιούλιος 03, 2012 - 16:52

Μιλώντας για το πρώτο φιλικό παιχνίδι προετοιμασίας, ο προπονητής του Αστέρα Σάκης Τσιώλης δήλωσε «Έγινε ένα φιλικό παιχνίδι, για να βρεθούμε σαν ομάδα μετά από 1,5 μήνα από το τελευταίο επίσημο παιχνίδι μας. Χωρίς να έχει ιδιαίτερο ρυθμό, η ομάδα απέκτησε συνοχή. Τα παιχνίδια αυτά έχουν προπονητικό χαρακτήρα και το ζητούμενο για μας είναι να κερδίσουμε συνοχή»

Στο μεταξύ, η προετοιμασία του Αστέρα συνεχίζεται στο Καρπενήσι χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα, με το σημερινό πρωινό προπονητικό πρόγραμμα να χωρίζεται σε δύο μέρη.
Στο πρώτο δόθηκε έμφαση στις ασκήσεις φυσικής κατάστασης, με αερόβια προπόνηση, ενώ στο δεύτερο μέρος με μπάλα στον αγωνιστικό χώρο.

Το απόγευμα θα έχει πιο εντατικούς ρυθμούς, αλλά το ευχάριστο είναι ότι όλοι οι ποδοσφαιριστές της ομάδας δίνουν τον καλύτερο τους εαυτό, ενώ τόσο ο Περόνε, όσο και ο Χουανίτο μπαίνουν σιγά-σιγά στο πρόγραμμα προπόνησης.

Νέο φιλικό παιχνίδι την Τετάρτη

Ο Αστέρας θα παίξει την Τετάρτη 4 Ιουλίου, το δεύτερο φιλικό παιχνίδι προετοιμασίας στο Καρπενήσι με τη Μικτή Ευρυτανίας (18.30).

Σήμερα το πρώτο παιχνίδι της εθνικής νέων

Στο Ταλίν της Εσθονίας η Εθνική Ομάδα Νέων, ενόψει της συμμετοχής της στην τελική φάση του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος 2012 με τους δύο ποδοσφαιριστές του Αστέρα Δημήτρη Κουρμπέλη και Τάσο Μπακασέτα να συμμετέχουν κανονικά στην αποστολή. Το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα θα αντιμετωπίσει σήμερα το απόγευμα (17.30) την Ισπανία, στο πρώτο παιχνίδι του 1ου ομίλου.
 

Ειδήσεις: