Τρομερό ντεμπούτο του Κώτσιρα στο Europa League με «μαγική» ασίστ

Τρομερό ντεμπούτο του Κώτσιρα στο Europa League με «μαγική» ασίστ

Σεπτέμβριος 21, 2023 - 22:06
0 σχόλια

Ο Γιάννης Κώτσιρας πραγματοποίησε το ντεμπούτο του στους ομίλους του Europa League με τον Παναθηναϊκό στο κατάμεστο από 57.000 κόσμο ΟΑΚΑ κόντρα στην Βιγιαρεάλ κάνοντας καταπληκτική εμφάνιση.

Οι πράσινοι κέρδισαν με 2-0 την Ισπανική ομάδα με τον Γιάννη Κώτσιρα να γίνεται δημιουργός με εξαιρετική ασίστ στο πρώτο τέρμα του τριφυλλιού με τον Φώτη Ιωαννίδη με μια υπέροχη λόμπα να αξιοποιεί στο έπακρο την πάσα του Αρκά δεξιού μπακ – χαφ.

Το τριφύλλι στο δεύτερο ημίχρονο βρήκε και δεύτερο γκολ με τον Άντρατζ Σπόραρ στο 78’ ξεκινώντας κάπως έτσι με τον καλύτερο δυνατό τρόπο το ταξίδι του στους ομίλους του εφετινού Europa League.

Η εμφάνιση του Γιάννη Κώτσιρα που ήταν στο βασικό σχήμα πέραν από την ασίστ του ήταν πάρα πολύ καλή όπως συνολικά όλος ο Παναθηναϊκός που ήταν ανώτερος της Βιγιαρεάλ σε όλο το παιχνίδι.

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ: Μπρινιόλι, Κώτσιρας, Σένκεφελντ, Μλαντένοβιτς, Μάγκνουσον, Πέρεθ (76' Αράο), Τσέριν, Παλάσιος (88' Αϊτόρ), Μπερνάρ (77' Τζούριτσιτς), Μαντσίνι (68' Βιλένα), Ιωαννίδης (68' Σπόραρ).

ΒΙΓΙΑΡΕΑΛ: Ρέινα, Πεντράζα, Γκάμπια, Μαντί, Φερμένια, Τριγκέρος (61' Μορένο), Κομεσάνια, Καπού, Σουάρεθ (30' Πίνο), Ντίας, Μοράλες.

Ο Γιάννης Κώτσιρας στις δηλώσεις του μετά το τέλος του αγώνα με την Βιγιαρεάλ τόνισε:

«Δεν μπήκαμε στους όμιλους απλά για να συμμετέχουμε μπήκαμε για να κάνουμε κάτι καλό για την ομάδα, να μπορέσουμε να κάνουμε χαρούμενο τον κόσμο μας που για λεπτομέρειες δεν μπορέσαμε να προκριθούμε στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ.

Πιστεύω να έφυγαν ευχαριστημένοι από το γήπεδο όπως θα φύγουμε κι εμείς. Συνεχίζουμε τη δουλειά, χαμηλά το κεφάλι, να διορθώσουμε τα λάθη για να μπορέσουμε να είμαστε καλύτερο. Η πάσα έπιασε τέλεια και ο Φώτης έκανε το τέλειο τσίμπημα για να σκοράρει.»

Φωτογραφία άρθρου: ΠΑΕ Παναθηναϊκός

Ειδήσεις: 

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.