Τρίπολη: Θα μας πέσει η.... «Αελλώ» στο κεφάλι (pics)

Τρίπολη: Θα μας πέσει η.... «Αελλώ» στο κεφάλι (pics)

Ιούνιος 26, 2022 - 10:00
0 σχόλια

Ήταν το τελευταίο από τα παλιά σινεμά της πόλης μας. Σημείο αναφοράς για τις γενιές που μεγάλωσαν πηγαίνοντας σινεμά τα Σαββατόβραδα. Έτσι κι αλλιώς, ελάχιστα πράγματα είχες να κάνεις στην πόλη μας... 

Το σινεμά «Αελλώ», του οποίου το όνομα σημαίνει «αυτή που είναι γρήγορη στα πόδια σαν θύελλα», έκλεισε πριν από χρόνια, αφήνοντας τις καλύτερες αναμνήσεις και παίρνοντας μαζί του μια ολόκληρη εποχή.

Στη συνέχεια, έγινε χώρος στάθμευσης οχημάτων. Μάλιστα, η πινακίδα διατηρήθηκε, κάνοντας το να μοιάζει με drive-in.

Αφότου το πάρκινγκ έκλεισε, ο χώρος έχει εγκαταλειφθεί στην τύχη του. Οι φθορές είναι εμφανείς και, πολύ φοβόμαστε ότι κάποιοι μπορεί να τις... νιώσουν κιόλας. Ο λόγος για τους σοβάδες και τα τσιμέντα που πέφτουν από την πρόσοψη, όπως φαίνεται στις φωτογραφίες.

Οι εποχές αλλάζουν, ο κόσμος αλλάζει, η χρήση των κτιρίων επίσης. Όλα καλά μέχρι εδώ. Αλλά πρέπει οι υπεύθυνοι να φροντίσουν να μην πέσει η «Αελλώ» στο κεφάλι μας...

Ειδήσεις: 

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.