Τρίπολη: Πρόσφερε ρούχα για καλό σκοπό (pics,vid)

Τρίπολη: Πρόσφερε ρούχα για καλό σκοπό (pics,vid)

Αύγουστος 31, 2022 - 09:00
0 σχόλια

Στην πλατεία Πετρινού από τις 16:00 έως τις 19:00 θα μπορεί κανείς να βρει τους προσκόπους της Τρίπολης και να προσφέρει ρούχα για καλό σκοπό.

Οι Πρόσκοποι Τρίπολης συμμετέχουν φέτος για πρώτη φορά στη Λευκή Νύχτα, με μια δράση προσφοράς και αλληλεγγύης, κάνοντας πράξη την Προσκοπική Υπόσχεση και περνώντας συνάμα πολλά κοινωνικοοικονομικά μηνύματα. 

Σε συνεργασία με τον Εμπορικό Σύλλογο Τρίπολης καλούν το καταναλωτικό κοινό που θα λάβει μέρος στο διήμερο λευκών νυχτών εκτός από τις καθιερωμένες αγορές που θα κάνουν να προχωρήσουν και σε «αντικατάσταση» ρούχων για καλό σκοπό που θα δοθούν για τις ανάγκες του ιδρύματος «Άγιοι Ανάργυροι», στο Νέο Βουτζά Αττικής.

Η υπεύθυνη που μίλησε στην κάμερα του arcadiaportal.gr δήλωσε ότι ο κόσμος έχει ήδη αγκαλιάσει την δράση και έχουν μαζευτεί πολλές σακούλες ρούχα, κάτι που τους κάνει ιδιαίτερα χαρούμενους. 

Ο καθένας μπορεί να προσφέρει ρούχα όλων των ειδών γυναικεία, ανδρικά, παιδικά. Η μόνη διευκρίνιση είναι να μην φέρουν παπούτσια. 

Μια πολύ όμορφη δράση από τους προσκόπους της Τρίπολης σε καιρούς που για πολλούς συνανθρώπους μας τα πράγματα έχουν δυσκολέψει. 

Video: 

ArcadiaPortal.gr Δράση προσκόπων Τρίπολης για την Λευκή Νύχτα


Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.