Θερινό σινεμά της ΚΝΕ στο Παράλιο Άστρος

Θερινό σινεμά της ΚΝΕ στο Παράλιο Άστρος

Αύγουστος 31, 2021 - 16:11
0 σχόλια

Στις 7 Σεπτεμβρίου θα πραγματοποιηθει στην πλατεία Άρεως το  47ο Φεστιβάλ Κνε - Οδηγητή με κεντρικό σύνθημα φέτος <<Να ζεις,να τολμάς,να προχωράς για την κοινωνία της πραγματικής ελευθερίας,τον Σοσιαλισμό!>>

Το σύνθημά αυτό του φετινού φεστιβάλ γεννήθηκε μέσα από τους αγώνες του λαού μας!

Όλο το προηγούμενο διάστημα,μέσα στην οικονομική κρίση,την επέλαση της πανδημίας,την καταστροφή του περιβάλλοντος,η μάχη που έδωσε ο λαός έδειξε την πραγματική δύναμη της οργανωμένης πάλης όπως και ότι μόνο μέσω της λαϊκής πρωτοβουλίας και αλληλεγγύης μπορεί να υπάρξει απάντηση στα προβλήματα που μας απασχολούν.

Το φεστιβάλ επιδιώκει να αποτελέσει μια κορυφαία πολιτική παρέμβαση στις κρίσιμες εξελίξεις που διανύουμε συνδυασμένη με πολιτισμό!

Οι εκδηλώσεις του,το περιεχόμενο του μπορούν να δώσουν απαντήσεις στους προβληματισμούς νεωτέρων αλλά και μεγαλύτερων και για αυτό τους καλούμε όλους να παρευρεθούν,να μας ακούσουν,να συζητήσουμε και να δράσουμε μαζί!

Ενόψει λοιπόν των προφεστιβαλικων εκδηλώσεων ,η  Οργάνωση Βάσης Τρίπολης της ΚΝΕ διοργανώνει ,στην πλατεία του Παραλίου Άστρους, την προβολή της ταινίας " Το τελευταία σημείωμα",την  Τετάρτη 1 Σεπτεμβρίου και ώρα 19:30.

Στον Χώρο επίσης θα λειτουργει και βιβλιοπωλείο της σύγχρονης εποχής.

Δελτίο Τύπου

Ειδήσεις: 

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.