Θέλει Καστρίτη ο Ηρακλής

Θέλει Καστρίτη ο Ηρακλής

Ιούνιος 24, 2019 - 15:42
0 σχόλια

Τα πολλά οικονομικά προβλήματα που αντιμετωπίζει ο Άρης κάνουν δύσκολη την παραμονή του Γιάννη Καστρίτη με τον Ηρακλή που ανέβηκε στην Basket League μετά από πολλά χρόνια να καραδοκεί για τον Αρκά coach.

Πιο συγκεκριμένα η διαφωνία που υπάρχει ανάμεσα στην διοίκηση του "Γηραιού" με τον Κώστα Μέξα (τον προπονητή που τον ανέβασε στην Α1) τον οδηγεί προς την πόρτα της εξόδου με τον ομοσπονδιακό τεχνικό της U19 Γιάννη Καστρίτη να είναι το πρώτο φαβορί και στην κορυφή της λίστας των ανθρώπων του Ηρακλή.

Ο Γιάννης Κατρίτης ανήκει στην next big thing των Ελλήνων προπονητών μετά την θητεία του σε Αρκαδικό, Τρίκαλα, Κύμη και Άρη στην Basket League με τον Ηρακλή να αναζητά έναν νέο και φιλόδοξο τεχνικό στο νέο του ξεκίνημα στα σαλόνια της μεγάλης κατηγορίας του Ελληνικού μπάσκετ.

Αυτή την στιγμή το μυαλό του Γιάννη Καστρίτη βρίσκεται στην προετοιμασία της Εθνικής μας ομάδας U19 για το Παγκόσμιο Κύπελλο στην Κρήτη και οι όποιες πιθανές εξελίξεις υπάρξουν στο θέμα με τον Ηρακλή θα μεταφερθούν για μετά το τέλος του τουρνουά.

Ειδήσεις: 

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.