Τεράστια ζήτηση για τα εισιτήρια του τελικού (Video)

Τεράστια ζήτηση για τα εισιτήρια του τελικού (Video)

Μάιος 02, 2013 - 13:40
21 σχόλια

Δε χρειάστηκαν παραπάνω από λίγα λεπτά για να γίνει αντιληπτή η δίψα των φιλάθλων της Αρκαδίας να ζήσουν από κοντά το όνειρο της συμμετοχής του Αστέρα στον τελικό του κυπέλλου Ελλάδας.

Από νωρίς το πρωί, όταν και άνοιξε το εκδοτήριο στην Πλατεία Άρεως, πάρα πολλοί φίλαθλοι έσπευσαν να προμηθευτούν το μαγικό χαρτάκι της 11ης Μαΐου. Φίλαθλοι όλων  των ηλικιών έχουν ήδη αγοράσει εισιτήρια του αγώνα, τα οποία στην Τρίπολη θα διατίθενται από το εκδοτήριο της ΠΑΕ στην Πλατεία Άρεως (δίπλα από την είσοδο του Δικαστικού Μεγάρου) :

Μ. Πέμπτη: 10.00 π.μ. – 9.00 μ.μ., Μ. Παρασκευή: 12.00 – 6.00 μ.μ., Μ. Σάββατο: 10.00 π.μ. – 6.00 μ.μ., & από Δευτέρα 6 Μαΐου έως Παρασκευή 10 Μαΐου από τις 10.00 π.μ. – 9.00μ.μ. Τα εισιτήρια του αγώνα κοστίζουν 10€, 25€ και 30€.

Στον ίδιο χώρο θα γίνεται και η ενημέρωση – διάθεση εισιτηρίων για οργανωμένη μετακίνηση με λεωφορεία την ημέρα του Τελικού. Η μετακίνηση κοστίζει 5 ευρώ και ήδη στις 11 το πρωί είχαν κλείσει 7 λεωφορεία!

Εισιτήρια επίσης διατίθενται και στην Αθήνα, για τους Αρκάδες της Αττικής στα εξής σημεία:

1.Καφετέρια ΕΘΝΙΚΟΝ τηλ.210-3310576, έξοδος μετρό στην Πλατεία Συντάγματος. Από Μ. Πέμπτη 2 Μαΐου μέχρι το Σάββατο 11 Μαΐου, ημέρα του Αγώνα.

2.Καφετέρια CARTONE τηλ.210-3450202, στο Γκάζι- Σταθμός Μετρό (Περσεφόνης και Τριπτολέμου). Από Μ. Πέμπτη 2 Μαΐου μέχρι Σάββατο 11 Μαΐου ημέρα του Αγώνα.

3.Καφετέρια JUST COFFE τηλ. 210-9530100, Λεωφ. Συγγρού 338. Από Τετάρτη 9 Μαΐου μέχρι Σάββατο 11 Μαΐου, ημέρα του Αγώνα.

 

 

Ειδήσεις: 
Video: 

youtube://v/tHUUPioYYGg


21 Σχόλια

ΕΡΧΟΜΑΣΤΕ ΤΟ ΝΟΥ ΣΑΣ

Asteras_Mono ΤΡΕΜΟΥΜΕ

Το παλικαράκι στην φωτο την πρώτη δεν είναι που κάνει τοποθετήσεις σχετικά με την πλατεία κλπ και γενικά θεωρεί τον εαυτό του αποκλειστικό αντιπρόσωπο του πολιτισμού; Τώρα τι έγινε; Από ποτε ο πολιτισμός και η μάζα των γηπέδων έγιναν έναν; Από πότε πρέπει να υποστηρίζουμε την βία και τα στημένα; τώρα που σας ανοιξαν και το μαλιαροπούλειο...να πανυγηρίζετει και μεσα!! α ρε τρίπολη!!! μπάλα και μούρη θέλεις! τπτ αλλο!!!!

@ Anonymous Πέμ, 2 Μάιος 2013 - 14:25 Κοίτα στο τέλος μην τρέμει ο κ..ος σου και δεν προλαβαίνεις να τρέχεις...

Άμα με δεις μπροστά σου και όχι πίσω από την οθόνη σου να δεις πως θα τρέμεις.

Φιγούρα,αυτοπροβολή κι εξυπνακισμός....Αξίες,αναλοίωτες στο χρόνο...ποιός πολιτισμός?Τι μούρη μας να μοστράρουμε και να πουλάμε πνεύμα...

Το "παλικαράκι" αγαπητέ Anonymous (Πέμ, 2 Μάιος 2013 - 14:57) κάνει τοποθετήσεις σχετικά με την πλατεία με βάση τις σπουδές του και όχι αερομπουρδολογώντας. Το "παλικαράκι" δε θεώρησε ποτέ τον εαυτό του αποκλειστικό εκπρόσωπο του πολιτισμού. Τέτοιες κομπλεξικές βλακείες είναι αποκλειστικά αυθαίρετα συμπεράσματα θλιβερών ανθρώπων (καλή ώρα). Το "παλικαράκι" δεν υποστηρίζει καμία βία, κανένα στημμένο και καμία μάζα. Υποστηρίζει την ομάδα τις πολης του. Τους προσωπικούς του φίλους που παίζουν στον Αστέρα. Το "παλικαράκι" δε θα κάνει τον κόπο να σου απαντήσει για το Μαλλιαροπούλειο γιατί είναι είναι βέβαιο ότι οι δύο λέξεις "Μαλλιαροπούλειο Θέατρο" σου γεννούν τόσες απορίες όσες και η πράξη 2 Χ 5 στο δίχρονο παιδί. Το "παλικαράκι" δεν ήξερε ότι επειδή ασχολείται με τον πολιτισμό απαγορεύεται να υποστηρίξει την ομάδα της πόλης του. Το "παλικαράκι" δεν πούλησε ποτέ ούτε τη μούρη του, ούτε πνεύμα. Μιλάει όταν έχει κάτι να πει. Όχι όταν έχει η τηλεόραση ειδήσεις και από τη βαρεμάρα του σχολιάζει στον υπολογιστή του. Αυτά από το "παλικαράκι" με την ευχή να μπορέσεις να καταλάβεις έστω τα μισά. Και στο τέλος τέλος, καλύτερα "παλικαράκι" παρά "τεμπελοψευτόμαγκας του φερετζέ".

@ Κώστας Παρ, 3 Μάιος 2013 - 3:15 Πές τα ρε Κώστα, με όλους τους εξυπνάκηδες του πληκτρολογίου! Βέβαια, εγώ θα πρόσθετα και το "ρεμπεσκεδορούφουλας του φραπέ"...

"Από πότε ο πολιτισμός και η μάζα των γηπέδων έγιναν έναν; Από πότε πρέπει να υποστηρίζουμε την βία και τα στημένα;" Κλασσική νοοτροπία μηδενιστή. Γενικεύσεις και αφορισμοί. Ο Αστέρας υποστηρίζει την βία; Το ακούσαμε και αυτό. Αυτοί που πάνε στα γήπεδα είναι μάζα; Όλοι, καμία εξαίρεση; Δηλαδή ότι κάνουμε να είναι ανά δυάδες, τριάδες, τετράδες το πολύ για να μην "κατηγορηθούμε" ως "μάζα"; Πολιτισμός, αθλητισμός, κοινωνία είναι συγκοινωνούντα δοχεία. Δεν αποκλείει το ένα το άλλο. Η ομάδα της πόλης μας είναι. Με την αξία της έφτασε στο τελικό και την στηρίζω. Απλά. Οι πολίτες της Τρίπολης σε ένα μεγάλο ποσοστό είναι απαίδευτοι. Όχι όλοι αλλά πολλοί. Δεν τα κάνουν όμως όλα λάθος. Μην μηδενίζουμε έτσι τους συμπολίτες μας. Κανένας δεν σου είπε να υποστηρίζεις κάτι που δεν σου ταιριάζει. Όμως οι γενικεύσεις που κάνεις είναι παράλογες και άστοχες.

ΚΑΛΑ ΕΝΤΑΞΕΙ ΦΟΒΗΘΗΚΑΜΕ.ΕΛΑΤΕ TIGERS.5 ΑΠΟ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΘΑ ΦΑΤΕ.ΑΝ ΕΙΣΤΕ 3000 ΖΗΤΗΜΑ ΕΙΝΑΙ

ΡΕ ΘΡΥΛΕ ΡΙΞΤΟΥΣ 7 ΟΠΩΣ ΠΕΡΣΙ.ΕΙΜΑΙ ΑΕΚΤΖΗΣ ΑΛΛ ΕΙΜΑΙ ΜΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ.ΔΕΝ ΠΑΩ ΤΟΝ ΑΣΤΕΡΑ

@ ΝΙΟΝΙΟΣ Παρ, 3 Μάιος 2013 - 23:09 Όπως λέει και το όνομα με το οποίο υπογράφεις, είσαι ΝΙΟΝΙΟΣ, δηλαδή μ...κας με περικεφαλαία... Και θέλεις να λέγεσαι και ΑΕΚτζής...Π***ρι@ ΑΕΚτζής είσαι! Θέλεις να μας πεις δηλαδή ότι είσαι ΑΕΚ και υποστηρίζεις Ολυμπιακό; Φτου σου, ξεφτίλα! Η ΑΕΚ είναι ιδέα ρε ξεφτιλισμένε και μην την ξαναπιάσεις στο στόμα σου! Από κάτι τσουτσέκια σαν και σένα έφτασε η ΑΕΚ εδώ που έφτασε!

ΠΑΝΑΡΚΑΔΙΚΗ ΣΤΡΑΤΙΑ ΛΕΕΙ Ο ΦΙΛΟΣ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ.ΠΟΙΑ ΠΑΝΑΡΚΑΔΙΚΗ ΣΤΡΑΤΕΙΑ;ΜΕ 5000 ΠΟΥ ΘΑ ΠΑΝΕ;

μια ομαδα εχει η πολη μας ρε *** .θες ετσι θες αλλιως αυτη την ομαδα εχουμε ρεεεεεε... ποιον θα υποστηριξουμε? μερικοι απο εσας εχουν και οφελος και δε σας κανει? ρε ουστ παλιο νουμερα.......

Δεν μπορώ να καταλάβω αυτές τις μα....ες που λένε μερικοί.Αντί να υποστηρίζουν την ομάδα,εδώ που έφτασε,που αυτό έχει σαν αποτέλεσμα να αναδείξει την πόλη και τον νομό,κάθονται και λένε ότι μα.....κία τους κατέβει και τρώγωνται μεταξύ τους!!!Και εκτός αυτού,δείχνει το μεγάλο ή μαλλον το μηδαμινό επίπεδο πολιτισμού και μόρφωσης που έχουν μερικοί...Υποστηρίξτε την ομάδα βρε ανεγκέφαλοι,κομπλεξικοί Τριπολιτσιώτες!!

Έλα ρε ένας γνωστός βάζελος είναι αυτός που τα γράφει χρησιμοποιώντας διαφορετικά ονόματα κάθε φορά. Η Τρίπολη στηρίζει ΜΟΝΟ ΑΣΤΕΡΑ.

Όσο για αυτόν τον γνωστό που τα γράφει αυτά, θα δει τη γλύκα καμια μέρα.

Η ΤΡΙΠΟΛΗ ΣΤΗΡΙΖΙΕ ΜΟΝΟ ΑΣΤΕΡΑ ΛΕΕΙ Ο ΑΛΛΟΣ ΠΟΥ ΟΤΑΝ ΠΑΙΖΟΥΝ ΟΣΦΠ,ΑΕΚ ΚΑΙ ΠΑΟ ΓΙΝΕΤΑΙ ΧΜΑΟΣ ΣΤΙΣ ΚΑΦΕΤΕΡΙΕΣ ΚΑΙ ΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΕΧΕΙ ΟΥΤΕ 2000 ΚΟΣΜΟ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΟΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΑΠΟ ΣΠΑΡΤΗ ΚΑΙ ΝΑΥΠΛΙΟ.ΣΟΒΑΡΕΥΤΕΙΤΕ.

Ρε θα το σηκωσει ο αστερας το κυπελο...θα ερθει ΑΡΚΑΔΙΑ!!!!!