Τελικός παγκοσμίου κυπέλλου oceanman2021 στην Αίγυπτο και επίσκεψή του Χρήστου Κορομηλά στον Πατριάρχη Κωσταντινουπόλεως (pics,vid)

Τελικός παγκοσμίου κυπέλλου oceanman2021 στην Αίγυπτο και επίσκεψή του Χρήστου Κορομηλά στον Πατριάρχη Κωσταντινουπόλεως (pics,vid)

Δεκέμβριος 13, 2021 - 19:26
0 σχόλια

Αγαπητοί κοι,

προς ενημέρωση των μελών του διοικητικού συμβουλίου και του φορέα μας

σας στέλνω μία περίληψη των γεγονότων που βίωσα από την 2α μέχρι και την 7η Δεκεμβρίου κατά τη διάρκεια του ταξιδιού μου στην Αίγυπτο, όπου πήρα μέρος στον τελικό των 5000 m ανοικτής θαλάσσης, του παγκοσμίου κολυμβητικου κυπέλλου oceanman ώστε να υπερασπιστώ τον τίτλο μου και στη συνέχεια την επίσκεψή μου στην Βασιλεύουσα όπου συναντήθηκα και πήρα την ευλογία του Παναγιοτάτου Βαρθολομαίου.

Παρακαλώ για την προώθηση και δημοσιοποίηση τους.

Ο αγώνας το Σάββατο, 3 Δεκ. στο Oceanman Egypt , στο θέρετρο Σομαμπέι της ερυθράς

θαλάσσης κοντά στην πόλη Χουργάδα, ήταν απολαυστικός γιατί η θάλασσα ήταν με ελαφρύ κυματισμό, το νερό σε θερμοκρασία σχεδόν τέλεια, δροσερο προς κρύο κοντά στην ακτή πολύ ζεστό όταν απομακρυνόμαστε και έχω να συμπληρωσω ότι η απόσταση δεν ήταν 5 km αλλά κοντά στα έξι.

Το κάναμε, με οδηγό και μάτια μου τον Γιώργο Γκούντα , 1 h και 48 λεπτά, χαλαρά και πολύ εύκολα, ατσαλάκωτος βγήκα από το νερό, ακούραστος και φανταστείτε ότι ο μέσος όρος των παλμών μου ήταν 100 .

Αυτό που δεν ευχαριστήθηκα και με στενοχώρησε ήταν ότι στην κατηγορία που κολυμπώ κι είμαι πρωταθλητής στο wc τις τρείς τελευταίες διοργανώσεις συμπεριλαμβανομένης και αυτής, inspiration, δεν υπήρχε καμία συμμετοχή , φέτος λόγω της πανδημίας κι έτσι το μόνο που έπρεπε να κάνω για να κερδίσω ήταν να τερματίσω.

Σκέφτομαι του χρόνου να αλλάξω απόσταση και να πάω στα 10 km .

Στην απονομή η επαφή, το σφιχταγκάλιασμα , με την σημαία μας είναι μοναδική εμπειρία και η συγκίνηση μου μεγάλη όταν μία ελληνίδα που δεν την ήξερα, δεν ήταν της παρέας μας, όταν κατέβηκα από το πόντιουμ μου είπε: είμαι ελληνίδα, σας ευχαριστώ πολύ μας κάνετε περήφανους!

 

Κυριακή, ξημέρωμα, 5 Δεκ, φύγαμε από το Somabay, Red Sea της Αιγύπτου για το ταξίδι της επιστροφής, έχοντας σχεδιάσει στάση δύο ημερών στην ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΗ, όπου με υποδέχτηκε η σύζυγος μου Μαρίνα .

Και μετά ηυψίστη τιμή για μένα, τον Γιώργο, Γκουντα προπονητή και συνοδό μου στους αγώνες μας, την ομάδα, μας τον Ιωνά, την Μαρίνα την γυναίκα της ζωής μου κι απόλυτο στήριγμα μου.

Την 6η Δεκ. μετά την πανηγυρική λειτουργία στον Ι Ν του Αγίου Νικολάου, στον Βοσπορο , ο Παναγιότατος Οικουμενικός Πατριάρχης Βαρθολομαίος με τίμησε με την αναγγελια και την προσφώνηση από τον άμβωνα του ναου, μετα το περας της λειτουργιας καθώς επίσης με την προσκληση του σε συνομιλία μαζί με τους επίσημους Ουκρανους καλεσμένους της ημέρας.

Κατά την κατιδίαν συνομιλία μας, του εζητήσαμε με ταπεινότητα να μας συμπεριλάβει στις προςευχές του και να δώσει την ευλογία του σε εμάς, τις οικογενειες μας, τον Ιωνά Ionas 2007, τον Φάρο Τυφλών της Ελλάδος, τους ΣΚΥΛΟΥΣ ΟΔΗΓΟΥΣ ΕΛΛΑΔΑΣ – GREEK GUIDE DOGS, το ΟΑΚΑ, την ΕΘΝΙΚΗ ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΑΤΟΜΩΝ ΜΕ ΑΝΑΠΗΡΙΕΣ και την Ελληνικη Παρολυμπιακη Επιτροπη.

Χρήστος Κορομηλάς | Christos Koromilas

Πρόεδρος Ιωνά ΑμεΑ,

μέλος Δ.Σ. του Φάρου των Τυφλών της Ελλάδας, 

των Σκύλων Οδηγών Τυφλών Ελλάδας και 

της ΕΑΟΜ ΑμεΑ.

Tags: 
Video: 

Τελικός παγκοσμίου κυπέλλου oceanman2021 στην Αίγυπτο


Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.