ΣΥΡΙΖΑ για την αντικατάσταση Τσουβάλα: Αποκύημα της φαντασίας ότι έχει σχέση με τις υποκλοπές;

ΣΥΡΙΖΑ για την αντικατάσταση Τσουβάλα: Αποκύημα της φαντασίας ότι έχει σχέση με τις υποκλοπές;

Σεπτέμβριος 01, 2022 - 17:00
0 σχόλια

Αιχμές άφησε ο ΣΥΡΙΖΑ για την αλλαγή του Γραμματέα στο υπουργείο Προστασίας του Πολίτη, Κωνσταντίνου Τσουβάλα.

Σε ανακοίνωση του Γραφείου Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία, τονίζεται ότι ο «κ. Τσουβάλας είχε βασική ευθύνη» για τη καταστροφική πυρκαγιά στο Μάτι πριν από τέσσερα χρόνια.

Ειδικότερα, υπόνοιες σχετικά με τους λόγους της «αποπομπής» του γγ Προστασίας του Πολίτη Κωνσταντίνου Τσουβάλα διατυπώνει ο ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ, με το σχόλιο «φανταζόμαστε ότι οποιαδήποτε υποψία πως όλο αυτό έχει σχέση με τις τελευταίες αποκαλύψεις για το παρακράτος Μητσοτάκη με τις υποκλοπές, είναι αποκύημα νοσηρής φαντασίας…».

«Ο κ. Τσουβάλας είχε βασική ευθύνη για τη καταστροφική πυρκαγιά στο Μάτι» και πως «παρά την αποπομπή του από τον τότε πρωθυπουργό, Αλέξη Τσίπρα, ο κ. Μητσοτάκης τον αναβάθμισε σε γενικό γραμματέα του υπουργείου Προστασίας του Πολίτη αμέσως μετά τις εκλογές».

«Σήμερα ξαφνικά -και μετά τις αποκαλύψεις των υποκλοπών- αποφάσισε να καθαιρέσει αυτόν που επί τρία χρόνια κρατούσε παρά το εμφανές πολιτικό κόστος που του προκαλούσε», τονίζει. «Φανταζόμαστε», σχολιάζει ο ΣΥΡΙΖΑ, «ότι οποιαδήποτε υποψία πως όλο αυτό έχει σχέση με τις τελευταίες αποκαλύψεις για το παρακράτος Μητσοτάκη με τις υποκλοπές, είναι αποκύημα νοσηρής φαντασίας…».

Ειδήσεις: 

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.