Συνέλευση Συλλόγου Nέων Λαγκαδίων

Συνέλευση Συλλόγου Nέων Λαγκαδίων

Οκτώβριος 30, 2015 - 16:03
0 σχόλια

Καλούνται τα μέλη του Συλλόγου Νέων να συμμετάσχουν στη Γενική Συνέλευση που θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 21 Νοεμβρίου 2015, ώρα 12:00 μ.μ. στην έδρα του Συλλόγου στα Λαγκάδια με θέματα:

1.      Απολογισμός δράσης για τη διετία 2013-2015

2.      Εκλογή νέου Διοικητικού Συμβουλίου

Οι υποψηφιότητες για το νέο Δ.Σ. θα πρέπει να σταλούν εγγράφως στο ηλεκτρονικό ταχυδρομείο του Συλλόγου (synela2012@gmail.com) αυστηρά έως την Τρίτη 17 Νοεμβρίου 2015 (άρθρο 20 του καταστατικού).

Ο Σύλλογος Νέων των Λαγκαδίων ΔΡΑΣΙΣ εισέρχεται αισίως σε λίγους μήνες στο δέκατο χρόνο λειτουργίας. Το απερχόμενο Διοικητικό Συμβούλιο αισθάνεται την ανάγκη να ευχαριστήσει όλα τα μέλη και τους φίλους του Συλλόγου που από την πρώτη στιγμή πίστεψαν, στήριξαν και συμμετείχαν σε αυτή την προσπάθεια, όλους εκείνους που αφιέρωσαν το χρόνο τους προκειμένου ο Σύλλογος να επιτελέσει τους σκοπούς της ίδρυσής του. Αξιολογούμε θετικά - παρά τα όποια λάθη και παραλείψεις - την εννιάχρονη παρουσία του Συλλόγου, η οποία συνέβαλε αποφασιστικά στην ενδυνάμωση των δεσμών με την πατρίδα μας, τα Λαγκάδια, τη δραστηριοποίηση της νεολαίας σε θέματα πολιτιστικού, ιστορικού και γενικότερου ενδιαφέροντος του τόπου μας.

Ωστόσο στεκόμαστε αυτοκριτικά στο γεγονός ότι η αυξημένη συμμετοχή στις δράσεις του Συλλόγου δε συνοδεύτηκε από αντίστοιχη αύξηση του αριθμού των μελών. Αυτό είχε ως αποτέλεσμα να συμμετέχουν λίγα άτομα στη διαδικασία λήψης αποφάσεων (Γενικές Συνελεύσεις), ιδιαίτερα αρνητικό στοιχείο για την εσωτερική λειτουργία του Συλλόγου μας. Το Διοικητικό Συμβούλιο επισημαίνοντας τους κινδύνους που ελλοχεύει αυτή η κατάσταση, κάνει έκκληση στους νέους που αγαπούν το Σύλλογο να γίνουν μέλη και να στηρίξουν με την ενεργό συμμετοχή τους τη συλλογική προσπάθεια. Είναι απαραίτητη προϋπόθεση για την αναζωογόνηση του Συλλόγου, τον εμπλουτισμό των δράσεων με νέες προτάσεις, τη δημιουργική παρουσία και για την επόμενη δεκαετία.

Καλούμε όλα τα μέλη και τους φίλους του Συλλόγου να κάνουν δική τους υπόθεση την οργανωτική ενδυνάμωση του Συλλόγου, να μεταφέρουν σε όλους τους νέους που αγαπούν τον τόπο μας το μήνυμα της αναγκαιότητας συμμετοχής (με τη συμπλήρωση της αίτησης εγγραφής που βρίσκεται αναρτημένη στην ιστοσελίδα (synela.info) και την αποστολή της στο μέιλ ή στο λογαριασμό του Συλλόγου στο facebook, καθώς και με την πληρωμή της συνδρομής, η οποία μειώθηκε σε 10 ευρώ ετησίως). Να βάλουμε στόχο η Εκλογοαπολογιστική Συνέλευση που θα γίνει το Σάββατο 21 Νοεμβρίου 2015 να είναι η πιο μαζική Γενική Συνέλευση. Μπορούμε και θα τα καταφέρουμε.

 

Ο ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΝΕΩΝ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΘΕΣΗ ΟΛΩΝ ΜΑΣ!

ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΥΜΕ - ΣΥΝΑΠΟΦΑΣΙΖΟΥΜΕ!

(Σε περίπτωση μη ύπαρξης απαρτίας, η Γ.Σ θα συνέλθει σε επαναληπτική συνεδρίαση)

Ειδήσεις: 

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.