Συνεχίζει το ίδιο πλάνο η Δημητσάνα με φόντο το δικό της γήπεδο

Συνεχίζει το ίδιο πλάνο η Δημητσάνα με φόντο το δικό της γήπεδο

Ιούλιος 05, 2020 - 21:24
0 σχόλια

Σε πλήρη εφαρμογή είναι ο σχεδιασμός της Δημητσάνας ενόψει της νέας αγωνιστικής σεζόν και όταν λέμε σε πλήρη εφαρμογή μιλάμε σε όλα τα επίπεδα καθώς τα ευχάριστα έρχονται και από το θέμα του γηπέδου.

Για να πάρουμε όμως τα πράγατα με την σειρά και να τοποθετήσουμε το ρεπορτάζ μας σε μια βάση οι πληροφορίες του ArcadiaPortal.gr αναφέρουν πως ο προγραμματισμός έχει ξεκινήσει με την Δημητσάνα να βαδίζει σταθερά στο ίδιο αγωνιστικό οργανόγραμμα που το σωματείο εφαρμόζει τα τελευταία δύο χρόνια.

Πιο συγκεκριμένα λοιπόν η εκπρόσωπος της Γορτυνίας στο Αρκαδικό ποδόσφαιρο αναμένεται σε οικονομικό επίπεδο και παρά τις δύσκολες και απρόβλεπτες συνέπειες από την πανδημία του Covid-19 να συνεχίσει στην ίδια στρατηγική που εδώ και δύο χρόνια βαδίζει έχοντας την πρόθεση να βάλει νέες πινελιές στην αγωνιστική της φιλοσοφία.

Στόχος των ανθρώπων της Δημητσάνας είναι να εμπλουτιστεί ακόμα περισσότερο το στοιχείο των νέων ποδοσφαιριστών δίνοντας ευκαιρίες και ακόμα πιο ξεκάθαρους ρόλους  ποντάροντας ταυτόχρονα στο ταλέντο και την φιλοδοξία για να αναδειχθούν μέσα από την ομάδα.

Αυτό θα γίνει υπό την καθοδήγηση έμπειρων ποδοσφαιριστών,  με παραστάσεις όπου θα αποτελούν την ραχοκοκαλιά της ομάδας δίνοντας επιπλέον ποιότητα και επιλογές όντας συνεπικουρούμενοι από αρκετούς νεαρούς με στόχο την δημιουργία ενός εξίσου ανταγωνιστικού συνόλου όπως και την περσινή σεζόν που η ομάδα είχε πρωταγωνιστικό ρόλο στο πρωτάθλημα της Α' Αρκαδίας.

Μάλιστα οι άνθρωποι της Δημητσάνας έχουν αρχίσει να μελετούν και να αξιολογούν περιπτώσεις νέων ποδοσφαιριστών ενώ επίσης έχει ξεκινήσει και ο μεταγραφικός σχεδιασμός με τις ίδιες πληροφορίες να κάνουν λόγω πως η ομάδα βρίσκεται σε επαφές με δύο ποδοσφαιριστές και είναι κοντά στις πρώτες κινήσεις ενίσχυσεις του έμψυχου δυναμικού της.

Με γνώμονα λοιπόν την γνωστή της οικονομική φερεγγυότητα το σωματείο της Δημητσάνας αναμένεται να παραμείνει σταθερά στο ίδιο επίπεδο κάνοντας το μάλιστα σε ιδιαίτερα δύσκολη περίοδο γεγονός που φανερώνει με τον καλύτερο τρόπο την οργάνωση των ανθρώπων του σωματείου στον τρόπο με τον οποίο λειτουργεί εδώ και δύο χρόνια.

Επίσης εκτός από οικονομικό κομμάτι και το αγωνιστικό πλάνο που τρέχει η Δημητσάνα βρίσκεται κοντά στην υλοιποίηση ενός πραγματικά σπουδαίου έργου που τόσο για την ίδια την ομάδα (μη ξεχνάμε τον περσινό Γολγοθά) όσο και της ευρύτερης περιοχής που έχει να κάνει με το γηπεδικό.

Πιο συγκεκριμένα λοιπόν οι εργασίες στο γήπεδο της Δημητσάνας προχωρούν και μάλιστα σύμφωνα με πληροφορίες του ArcadiaPortal.gr υπάρχει αισιοδοξία η ομάδα να αγωνιστεί εκεί την νέα σεζόν καθώς είναι πιθανό εντός των επόμενων 2-3 μηνών τα πάντα να έχουν ολοκληρωθεί και το έργο να έχει παραδοθεί προς χρήση για το σωματείο.

Μιλάμε προφανώς για μια πολύ ευχάριστη εξέλιξη τόσο για την Δημητσάνα όσο και γενικότερα για το Αρκαδικό ποδόσφαιρο και την περιοχή της Γορτυνίας όπου αναμένεται να αποκτήσει το πρώτο της πράσινο γήπεδο με προδιαγραφές για ποδοσφαιρικούς αγώνες πράγμα το οποίο έχει τις δικές του ξεχωριστές προεκτάσεις και για την ίδια την ομάδα.

Όπως φαίνεται το ρεπορτάζ της Δημητσάς αναμένεται να έχει και το εφετινό καλοκαίρι μεγάλο ενδιαφέρον τόσο με την στελέχωση και του νέου ρόστερ όσο φυσικά και με το μεγάλο θέμα του γηπέδου.

Ειδήσεις: 

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.