Επικαιρότητα

Latest

Τρίπολη: Εορτασμός ημέρας μνήμης γενοκτονίας των Ελλήνων του Πόντου

 Σας προσκαλούμε να τιμήσετε με την παρουσία σας τις εκδηλώσεις για τον εορτασμό ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ ΜΝΗΜΗΣ ΤΗΣ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΤΟΥ ΠΟΝΤΟΥ που θα πραγματοποιηθούν στην Τρίπολη την Κυριακή 19 Μαϊου.

Πρόγραμμα εορτασμού 

Περισσότερα

Το πρόγραμμα εορτασμού των πολιούχων της Τρίπολης, Αγίων Νεομαρτύρων Δημητρίου και Παύλου

Έγινε γνωστό το πρόγραμμα της εορτής των πολιούχων Νεομαρτύρων της Τρίπολης Δημητρίου και Παύλου για τις Ιερές Ακολουθίες και την Λιτάνευση για την Τρίτη 22, την Τετάρτη 23 και την Πέμπτη 24 Μαΐου.

Περισσότερα

Ποιοι δρόμοι θα είναι κλειστοί στην Τρίπολη την Πέμπτη 16/5 λόγω έργων

 ''Σας ενημερώνουμε ότι, την Πέμπτη  16/5/2024 στην οδό Αλ. Σούτσου θα γίνουν κυκλοφοριακές ρυθμίσεις ,  στο ύψος της οδού Βουλευτικού,  απο τις 7:00 μέχρι τις 19:00 λόγω εκτέλεσης έργων κοινής ωφέλειας που αφορούν το φυσικό αέριο. ''

Περισσότερα

Λαγός: Σοβαροί ως το τέλος - Να κρατήσουμε το αήττητο μας (vid)

Χαρούμενος αλλά συγκροτημένος εμφανίστηκε ο προπονητής του Παναρκαδικού Σπύρος Λαγός στις δηλώσεις του αμέσως μετά το τέλος του αγώνα και την νίκη επί του Μιλτιάδη.

Περισσότερα

Νίκος Λυμπερόπουλος: Είναι βαριά η φανέλα του Παναρκαδικού (vid)

Ο Νίκος Λυμπερόπουλος λίγο μετά το τέλος του αγώνα με τον Μιλτιάδη μίλησε για την νίκη της ομάδας του που την φέρνει πλέον με το ενάμιση πόδι στην Γ’ Εθνική κατηγορία και την άνοδο.

Περισσότερα

Εορτασμός του Νεομάτυρος Δημητρίου στο Μερκοβούνι

Το Σάββατο και την Κυριακή των Μυροφόρων 18 και 19 Μαΐου 2024 γιορτάζει ο Ιερός Ναός Νεομάρτυρας Δημητρίου Μερκοβουνίου ακολουθεί πρόγραμμα

Περισσότερα

Προύντζος: Αυτή η ομάδα έκανε τον κόσμο του Παναρκαδικού να γυρίσει στο γήπεδο (vid)

Με εμφανή την συγκίνηση στα μάτια του ο πρόεδρος του Παναρκαδικού μίλησε για την μεγάλη επιτυχία της ομάδας η οποία βρίσκεται πλέον αγκαλιά με την άνοδο και την επιστροφή της και πάλι στην Γ’ Εθνική κατηγορία αμέσως μετά το τέλος του αγώνα και την

Περισσότερα

Πρώτος και καλύτερος ο Παναρκαδικός - Η βαθμολογία στον 5ο όμιλο

Μόνος πρώτος στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα του 5ου ομίλου των μπαράζ ανόδου για την Γ’ Εθνική κατηγορία βρίσκεται ο Παναρκαδικός έπειτα από το τέλος της 4ης αγωνιστικής.

4η αγωνιστική

Περισσότερα

Ενημερωτική συνάντηση για την ψυχική υγεία με το Κέντρο Ημέρας "Αμάλθεια" στη Δημητσάνα

Ο Ιπποκράτης υποστήριζε πως, "Κάθε ασθένεια ξεκινά πρώτα από την ψυχή και στη συνέχεια καταλήγει στο σώμα". Με βάση αυτή την αρχή τόνιζε τη σπουδαιότητα που έχει η θεραπεία πρώτα της ψυχής και κατ' επέκταση του σώματος.

Περισσότερα

Αποθέωση για Λαγό και παίχτες του Παναρκαδικού (pics)

Στιγμές απόλυτης ευτυχίας και συγκίνησης εκτυλιχθήκαν μετά το τέλος του αγώνα στο γήπεδο του Παναρκαδικού με τον κόσμο να αποθεώνει τους ποδοσφαιριστές και τον Σπύρο Λαγό για την νίκη της ομάδας που φέρνει το τριφύλλι αγκαλιά με την άνοδο και την

Περισσότερα

Παναρκαδικός - Μιλτιάδης 1-0 (pics,vid)

Ο Παναρκαδικός νίκησε με 1-0 τον Μιλτιάδη στο κατάμεστο για ακόμα μια φορά γήπεδο του και πλέον βρίσκεται με το τέλος και της 4ης αγωνιστικής των μπαράζ ανόδου αγκαλιά με την άνοδο του στην Γ’ Εθνική.

Περισσότερα

Συνελήφθησαν δύο άτομα για ληστείες σε οδηγούς ταξί

Δύο ημεδαποί 27 και 32 ετών, συνελήφθησαν στα Καμίνια, για ληστεία σε βάρος οδηγών ταξί.

Περισσότερα

Η αφρικανική σκόνη επιστρέφει στη χώρα μας

Η αφρικανική σκόνη μετά την έντονη παρουσία της το διήμερο 23 και 24 Απριλίου επιστρέφει στη χώρα μας και μάλιστα θα συνοδεύεται από ιδιαίτερα υψηλές θερμοκρασίες.

Περισσότερα

Αγκαλιά με την άνοδο στην Γ’ Εθνική

Ο Παναρκαδικός νίκησε με 1-0 τον Μιλτιάδη στο κατάμεστο για ακόμα μια φορά γήπεδο του και πλέον βρίσκεται με το τέλος και της 4ης αγωνιστικής των μπαράζ ανόδου αγκαλιά με την άνοδο του στην Γ’ Εθνική.

Περισσότερα

Συνεργασία της Περιφέρειας Πελοποννήσου με την Ακαδημία Αθηνών για τη δημιουργία Παρατηρητηρίου Κλιματικής Αλλαγής

Προς υλοποίηση προχωρά το έργο της δημιουργίας του Παρατηρητηρίου Επιπτώσεων Κλιματικής Αλλαγής, έπειτα και από τις τελικές λεπτομέρειες που συζητήθηκαν στη συνάντηση του Περιφερειάρχη Δημήτρη Πτωχού με τον Ακαδημαϊκό Καθηγητή, Χρήστο Ζερεφό.

Περισσότερα

Σελίδες