Συμφωνία για αυστηρά μέτρα στην Super League

Συμφωνία για αυστηρά μέτρα στην Super League

Μάρτιος 02, 2015 - 18:52
0 σχόλια

Η κρίσιμη συνεδρίαση του Δ.Σ. της διοργανώτριας αρχής του πρωταθλήματος της Super League την Δευτέρα (2/3) ολοκληρώθηκε με την ομόφωνη απόφαση όλων στο να παρθούν δραστικά μέτρα για την καταπολέμηση της βίας τόσο στην διάρκεια του φετινού πρωταθλήματος όσο και για την επόμενη χρονιά.

Ο πρόεδρος της Super League κ. Γιώργος Μποροβήλος αμέσως μετά το τέλος της συνεδρίασης έκανε γνωστά στα ΜΜΕ τα μέτρα που ληφθούν.   

Αποφασίστηκε από τα μέλη να απαγορευτούν οι οργανωμένες μετακινήσεις, επαναφορά του ιδιώνυμου και τιμωρία φυσικών προσώπων, διακοπή των παιχνιδιών και επιβολή αυστηρών κυρώσεων αν πέσουν αντικείμενα που είναι ικανά να τραυματίσουν όσους είναι στον αγωνιστικό χώρο και αν σημειωθεί εισβολή οπαδών στο γήπεδο, καθώς και εναρμονισμός του πειθαρχικού δικαίου με εκείνου της UEFA.

Να σημειωθεί πως στην συνάντηση του προέδρου της Super League κ. Γιώργου Μποροβήλου με τον Υφυπουργό Αθλητισμού κ. Σταύρο Κοντονή την Τετάρτη (4/3) θα μεταφερθούν οι αποφάσεις που πάρθηκαν στο συμβούλιο της διοργανώτριας αρχής την Δευτέρα (2/3) έτσι ώστε να αρχίσει και πάλι το πρωτάθλημα το προσεχές Σαββατοκύριακο. 

Ειδήσεις: 

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.