Σύλλογος Βασταίων: Εκδηλώσεις στο χωριό τον Αύγουστο

Σύλλογος Βασταίων: Εκδηλώσεις στο χωριό τον Αύγουστο

Ιούλιος 22, 2023 - 18:53
0 σχόλια

Αγαπητοί συμπατριώτες, μέλη του Συλλόγου μας και φίλοι του Συλλόγου, το Διοικητικό Συμβούλιο και τούτη τη χρονιά θα οργανώσει ένα αντάμωμα στο χωριό μας με επίκεντρο την θρησκευτική γιορτή της Μεταμόρφωσης του Σωτήρος, η παρουσία όλων είναι στήριξη και υποστήριξη στο Σύλλογο αλλά και στο χωριό μας.

Το πρόγραμμα έχει ως εξής:

Παρασκευή 4/8/2023 απόγευμα συνάντηση στο σχολείο για τον καθαρισμό των κολοκυθιών.

Σάββατο 5/8/2023 πρωί η προετοιμασία κολοκυθόπιτας και βακαλάου και το απόγευμα 7:00μ.μ. εσπερινός.

Κυριακή 6/8/2023 πρωί 7:30π.μ. Θεία Λειτουργία αμέσως μετά συνεχίζουμε την παράδοση με την κολοκυθόπιτα το βακαλάο και το κρασάκι στο προαύλιο χώρο του Δημοτικού Σχολείου, επίσης θα έχουμε λαχειοφόρο αγορά προς ενίσχυση των οικονομικών του Συλλόγου μας.

Ο Πάνος Σπυρόπουλος με την ορχήστρα του μας προσφέρει αφιλοκερδώς την μουσική για τις 6/8/2023 και ώρα 9:00μ.μ., η προσφορά του είναι δελεαστική διότι το κόστος τουλάχιστον ανέρχεται στο ποσό των 800€. Κατόπιν τούτου οι νέοι μας πήραν την πρωτοβουλία να οργανώσουν βραδιά πανηγυριού.

Παρακαλούμε τα μέλη μας τους χωριανούς και τους φίλους μας να στηρίξουν τούτη τη προσπάθεια (ότι σταματάει δύσκολα ξαναρχίζει).

Για το Δ.Σ. του Συλλόγου
Η Πρόεδρος Κωνσταντίνα Μητροπούλου
Η Γραμματέας Ασημίνα Παπανδρέου

Ειδήσεις: 

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.