Συγχαρητήρια Μποροβήλου στην Κ17 του Αστέρα

Συγχαρητήρια Μποροβήλου στην Κ17 του Αστέρα

Μάιος 07, 2017 - 19:09
0 σχόλια

Ο πρόεδρος της ΠΑΕ Αστέρας Τρίπολης λίγο μετά την πρόκριση της Κ17 στο final-4 του ηλικιακού πρωταθλήματος της Super League μοίρασε συγχαρητήρια για την επιτυχία αυτή τονίζοντας πως δικαιώνει το όραμα των ιδιοκτητών του Αστέρα κ.κ. Δημήτρη Μπάκου και Γιάννη Καϋμενάκη και ευχήθηκε αυτή την φορά το final-4 να έρθει στην Τρίπολη.

Αναλυτικά

"Μετά από μία επίπονη και δύσκολη σεζόν, τα παιδιά των ακαδημιών ήρθαν να αναπτερώσουν το ηθικό μας και κυρίως να δικαιώσουν τα όνειρα των ιδιοκτητών του ΑΣΤΕΡΑ, Δημήτρη Μπάκου και Γιάννη Καϋμενάκη, για έναν ακόμη πιο λαμπρό ΑΣΤΕΡΑ στο μέλλον με ποδοσφαιριστές από τα σπλάχνα μας. Βέβαια, έχει ιδιαίτερη σημασία να τονιστεί ότι αυτή η επιτυχία είναι μόνο αρχή και να έχει ανάλογη συνέχεια. Πρώτα απ' όλα θέλω να τονίσω στα ίδια τα παιδιά ότι το ταλέντο τους πρέπει να συνδυαστεί με ταπεινότητα και σκληρή δουλειά, προκειμένου να έχουν την ποδοσφαιρική εξέλιξη που όλοι επιθυμούμε. Συγχαρητήρια σε όλα τα μέλη της Κ17 του ΑΣΤΕΡΑ μας και ελπίζουμε αυτό το FINAL 4 να έρθει στην Τρίπολη!" 

Ειδήσεις: 

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.