Στο τελικό στάδιο η προετοιμασία του Αστέρα

Στο τελικό στάδιο η προετοιμασία του Αστέρα

Οκτώβριος 24, 2013 - 18:36

Στο τελικό στάδιο μπήκε από σήμερα το πρωί η προετοιμασία του Αστέρα για την Σαββατιάτικη αναμέτρηση εναντίον του Λεβαδειακού στο «Θεόδωρος Κολοκοτρώνης» (17.15).

Ο Στάικος Βεργέτης είδε όλους τους παίκτες που έχει στη διάθεση του, να δίνουν τον καλύτερο τους εαυτό στην προπόνηση, από την αρχή μέχρι το τέλος, ενώ χαρακτηριστικό της διάθεσης που υπήρχε από τους ποδοσφαιριστές της ομάδας είναι πώς στο φινάλε του προπονητικού προγράμματος με δυσκολία αποχωρούσαν από τον αγωνιστικό χώρο.

Η προπόνηση ξεκίνησε με χαλαρό τρέξιμο και ασκήσεις με μπάλα, για να συνεχιστεί με διαδοχικές ασκήσεις για ανάπτυξη παιχνιδιού, ενώ ολοκληρώθηκε με πολλά τελειώματα φάσεων.

Ο μοναδικός ποδοσφαιριστής του Αστέρα που ακολούθησε σήμερα ατομικό πρόγραμμα, καθαρά για προληπτικούς λόγους, είναι ο Ρουμάνος διεθνής Ντορίν Γκόιαν, που θα δώσει κανονικά το παρών στην αυριανή τελευταία προπόνηση της ομάδας.

Το πρόγραμμα της Παρασκευής περιλαμβάνει αρχικά βίντεο και στη συνέχεια προπόνηση στο γήπεδο του Αστέρα, όπου θα δοθεί ιδιαίτερο βάρος στην τακτική του παιχνιδιού εν όψει Λεβαδειακού. Αμέσως μετά θα ανακοινωθεί η αποστολή για τον αγώνα του Σαββάτου και η ομάδα θα μεταβεί σε γνωστό ξενοδοχείο της Τρίπολης, όπου και θα διανυκτερεύσει.

Ειδήσεις: