Στιβ Γιατζόγλου: «Είμαστε ακόμα ζωντανοί»

Στιβ Γιατζόγλου: «Είμαστε ακόμα ζωντανοί»

Ιανουάριος 03, 2016 - 10:48
0 σχόλια

Ο Στιβ Γιατζόγλου μίλησε για τη νίκη της ομάδας του, μετά το τέλος της αναμέτρησης με τον Αρκαδικό και επεσήμανε πως άπαντες στην Καβάλα είναι ακόμα ζωντανοί ενώ προανήγγειλε πολλές αλλαγές στο ρόστερ για την συνέχεια του πρωταθλήματος.

Αναλυτικά όσα είπε ο Στιβ Γιατζόγλου:

«Το σημερινό παιχνίδι ήταν ζωής ή θανάτου για εμάς και νομίζω ότι οι λέξεις που ταιριάζουν στον επίλογο του αγώνα, είναι πως είμαστε ακόμη ζωντανοί! Σίγουρα το ότι είναι απλά μία νίκη, τίποτα περισσότερο ή λιγότερο, δε μπορούμε να την κάνουμε και γάμο. Κοιτάμε το αύριο και το μεθαύριο, η χαρά μας είναι προσωρινή και ο προβληματισμός είναι συνεχόμενος όσον αφορά το μέλλον της Καβάλας και πόσες πιθανότητες έχει να σωθεί με το υπάρχων υλικό.

Μία ομάδα που προσπαθεί να σωθεί σίγουρα είναι δύσκολο να πάρει εκτός έδρας νίκες. Αυτές οι τρεις εντός έδρας «μαχαιριές» που έχουμε την πλάτη, αυτές είναι ήττες που για να σβήσουν ο μόνος τρόπος είναι να πάς εκτός έδρας και να νικήσεις την ομάδα που σε κέρδισε. Θα γίνουν μετεγγραφές και πολλές γιατί αυτή η ομάδα έτσι όπως είναι δε μπορεί να σωθεί, είναι απλό».

Ειδήσεις: 

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.