Σμυρνιώτης: Ο Παυλής βάζει τη ματαιοδοξία και τον εαυτό του πάνω από τον τόπο

Σμυρνιώτης: Ο Παυλής βάζει τη ματαιοδοξία και τον εαυτό του πάνω από τον τόπο

Σεπτέμβριος 30, 2012 - 20:26
19 σχόλια

Με μία πολύ σύντομη δήλωση αναφέρθηκε στο θέμα της αποχώρησης του επικεφαλής της μείζονος μειοψηφίας του ΔΣ Τρίπολης Δημήτρη Παυλή και της παράταξής του από τη συνεδρίαση που είχε ως μοναδικό θέμα ημερήσιας διάταξης το επιχειρησιακό πρόγραμμα του δήμου για τη διετία 2012-2014 ο δήμαρχος Τρίπολης Γιάννης Σμυρνιώτης.

Ο δήμαρχος ανέφερε: "Ο κ. Παυλής και η παράταξή του επέλεξαν να αποχωρήσουν από μία από τις πιο σημαντικές συνεδριάσεις του ΔΣ. Ο κ. Παυλής επιχειρεί με την κίνησή του αυτή να υποβαθμίσεις το Επιχειρησιακό πρόγραμμα του δήμου για την περίοδο 2012-2014 που αφορά το σύνολο των έργων που υλοποιούνται ή πρόκειται να υλοποιηθούν και συνάδουν απόλυτα με το όραμα και τη στρατηγική του δήμου. Έργα που αφορούν στο περιβάλλον, στην κοινωνία, στην οικονομία και στην διοίκηση του τόπου μας και κοστολογούνται σε πάνω από 37 εκατομμύρια ευρώ.

Για μία ακόμα φορά χρησιμοποίησε η μείζων μειοψηφία το θέμα των απορριμμάτων ως αφορμή για να αποχωρήσει από μία τόσο σπουδαία συζήτηση γιατί προφανώς έχει άλλες προτεραιότητες και δεν έχει καμία πρόταση για την ανάπτυξη του δήμου.

Ο κ. Παυλής ακυρώνει τη Δημοκρατία, προκαταλαμβάνει τη Δικαιοσύνη, βάζει τη ματαιοδοξία και τον εαυτό του πάνω από τον τόπο μας.Ας ενημερωθεί λοιπόν αύριο από τα ΜΜΕ για τις προοπτικές ανάδειξης του δήμου μας σε πραγματική πρωτεύουσα του Μοριά".

Ε.Τ.

Ειδήσεις: 
Video: 

youtube://v/1FlQk9BZqDM


19 Σχόλια

Εχμμμ... κύριε Δήμαρχε, μήπως ξεχάσατε να μας πείτε κάτι για το θάψιμο των σκουπιδιών... Π.χ. αυτόν τον εργολάβο τον έχεις ήδη απολύσει ή θα τον αφήσεις να συνεχίσει το θάψιμο με την ησυχία του!

ΓΙΑ ΤΟ ΣΚΑΝΔΑΛΟ ΜΙΛΙΑ.....ΚΙΧ. ΚΑΤΣΕ ΚΑΙ ΚΟΙΤΑ ΓΙΑΝΝΟ ΓΙΑΤΙ ΕΡΧΕΤΑΙ Ο ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑΣ ΓΙΑ ΣΕΝΑ Κ ΤΟΝ ΤΑΛΟΥΜΗ!!!

ΑΣΕ ΤΟΝ ΠΑΥΛΗ ΣΜΥΡΝΙΩΤΗ ΚΑΙ ΚΑΝΕ ΤΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΣΟΥ ΟΠΩΣ ΠΡΕΠΕΙ. Ο ΚΟΣΜΟΣ ΕΧΕΙ ΜΑΘΕΙ ΝΑ ΚΡΙΝΕΙ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΠΡΟΣΦΕΡΟΥΝ ΚΑΙ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΠΡΟΣΦΕΡΟΥΝ ΣΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ. Ο ΠΑΥΛΗΣ ΟΛΟ ΤΟ ΚΑΜΠΟΣΟ ΞΕΡΕΙ ΝΑ ΜΑΣ ΚΑΝΕΙ.

Ο ΠΑΥΛΗΣ ΚΑΙ Ο ΤΣΑΜΟΥΛΟΣ ΜΟΝΟ ΚΙΝΗΣΕΙΣ ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΣΜΟΥ ΞΕΡΟΥΝ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΙ ΑΠΟ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΤΙΠΟΤΑ!!!!ΒΑΡΕΘΗΚΑΜΕ ΚΥΡΙΟΙ, ΒΑΡΕΘΗΚΑΜΕ ΝΑ ΚΡΙΝΕΤΑΙ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΠΡΟΤΕΙΝΕΤΕ ΜΑΣ ΤΟ ΦΥΛΑΤΕ ΓΙΑ ΕΚΠΛΗΞΗ ΣΤΙΣ ΕΠΟΜΕΝΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ?ΚΑΙ ΜΕΧΡΙ ΤΟΤΕ ΤΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΘΑ ΠΝΙΓΟΥΜΕ ΣΤΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ?ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ ΘΑ ΤΑ ΠΗΓΑΙΝΟΥΜΕ ΣΥΝΕΧΩΣ ΣΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΑΠΟ ΤΣΙΜΠΗΜΑΤΑ ΕΝΤΟΜΩΝ ΠΟΥ ΜΑΖΕΥΟΝΤΑΙ ΣΤΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ?ΤΑ ΠΟΝΤΙΚΙΑ ΘΑ ΠΕΡΙΦΕΡΟΝΤΑΙ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ ΜΑΣ?ΑΠΑΝΤΗΣΤΕ ΣΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΠΟΥ ΑΥΤΑ ΜΑΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΥΝ ΠΡΟΤΙΣΤΩΣ ΚΑΙ ΑΦΗΣΤΕ ΤΗΝ ΠΑΡΑΦΙΛΟΛΟΓΙΑ.ΣΑΣ ΒΑΡΕΘΗΚΑΜΕ!!!!!!!!!!!!

ΜΑΛΛΟΝ ΗΡΘΕ ΑΔΙΑΒΑΣΤΟΣ Ο ΠΑΥΛΗΣ ΓΙΑ ΤΟ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΙΑΚΟ ΚΑΙ ΒΡΗΚΕ ΑΦΟΡΜΗ ΝΑ ΤΗΝ ΚΑΝΕΙ. ΤΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ. ΤΟ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΙΑΚΟ ΕΙΝΑΙ ΟΛΑ ΤΟΥ ΕΡΓΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΓΙΑ ΤΑ ΕΠΟΜΕΝΑ ΧΡΟΝΙΑ. ΕΑΝ ΑΓΑΠΑΕΙ ΤΟΣΟ ΠΟΛΥ ΤΗΝ ΤΡΙΠΟΛΗ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΚΑΘΗΣΕ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΤΙΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΤΟΥ ΣΕ ΕΝΑ ΤΟΣΟ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ ΘΕΜΑ? ΜΗΠΩΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΤΕΛΙΚΑ ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΞΕΡΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΕΙΝΑΙ ΘΕΑΤΡΙΝΙΣΜΟΙ? Ο ΚΟΣΜΟΣ ΘΕΛΕΙ ΑΡΧΟΝΤΕΣ ΠΟΥ ΣΕΒΟΝΤΑΙ ΤΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΚΑΙ ΚΑΘΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΣΥΖΗΤΟΥΝ. ΤΟ ΝΑ ΑΠΟΧΩΡΕΙ ΚΑΘΕ ΦΟΡΑ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΕΙ ΔΥΣΚΟΛΟ ΘΕΜΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΛΥΣΗ. ΦΑΝΤΑΣΟΥ ΝΑ ΕΙΧΕ ΒΓΕΙ ΚΑΙ ΔΗΜΑΡΧΟΣ . ΚΑΘΕ ΛΙΓΟ ΚΑΙ ΛΙΓΑΚΙ ΘΑ ΤΗΝ ΚΟΠΑΝΑΓΕ?

Ο δήμαρχος δήλωσε ότι έχει πάει ο ίδιος τρεις φορές στον Εισαγγελέα για να καταγγείλει τους υπεύθυνους για τη διαχείριση των απορριμάτων. Ο κος Παυλής πήγε μία μονο φορά στον Εισαγγελέα χωρίς να εχει να καταγγείλει κάτι σοβαρό και φυσικά πήγε μόνο με τα κανάλια γιατί ως γνωστό είναι πρώτος στους θεατρινισμους. Μήπως τελικά αντι για Παυλή πρέπει να τον λεμε Βουγιουκλάκη?

Ενώ εσύ γιάννη είσαι υπόδειγμα δημοκρατίας και διαφάνειας. Γιατί δεν μιλάς για τιμολόγια δευατ και για σκουπίδια ; ρίξε τώρα την ανικανότητα σου σε παυλή και σια και βγάλε την ουρά σου απέξω, όπως κάνει πάντα ένας ανικανος

Ο ΠΑΥΛΗΣ ΗΡΘΕ ΔΙΑΒΑΣΜΕΝΟΣ Κ.ΣΜΥΡΝΙΩΤΗ ΓΙ ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΖΟΡΙΣΤΗΚΕΣ! ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΕΣΥ ΓΙΑ ΤΟ ΘΕΜΑ ΤΗΣ ΠΑΡΑΝΟΜΗΣ ΜΕΤΑΦΟΡΑΣ ΚΑΙ ΤΑΦΗΣ ΣΕ ΟΜΟΡΟΥΣ ΔΗΜΟΥΣ!! ΑΛΛΑ ΣΤΑ ΔΥΣΚΟΛΑ ΚΑΝΕΙΣ ΤΟ ΚΟΥΝΕΛΗ....Ε??? ΞΕΡΕΙΣ ΕΣΥ....

<p>ρε ουστ ****** ολοι σας. δεν ντρεπεστε λιγο. ολοι για την παρτι σας ειστε. να φατε και τιποτα αλλο. ας ελθει κανενας καλος δημαρχος επιτελους! μονο την τσεπη σας κοιτατε τιποτα αλλο. ντροπη σας. αλλα αυτη η λεξη , ειναι αγνωστη για σας. ******* &nbsp;σμυρνιωτηδες και παυληδες. ο κοσμος παιναει και εσεις τον χαβα σας. πουθεναδες!</p>

Δεν μπορώ να καταλάβω γιατι ασχολείται ο δήμος με τα σκουπίδια , αφου το προβλημα πρέπει να λυθεί απο την Περιφέρεια?

Το θέμα παράνομης ρίψης των απορριμάτων είναι στα χερια της δικαιοσύνης και της αστυνομίας. Αλλά για άλλη μια φορά ο κος Παυλής θελει να είναι υπεράνω όλων των αρχων!

ΑΝΙΚΑΝΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΚΟς ΤΑΤΟΥΛΗΣ ΠΟΥ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙ ΝΑ ΤΕΛΕΙΩΣΕΙ ΕΔΩ ΚΑΙ 2 ΧΡΌΝΙΑ ΕΝΑ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟ ΚΑΙ ΑΚΟΜΑ ΤΙΠΟΤΑ. ΕΤΣΙ ΕΧΕΙ ΒΑΛΕΙ ΣΕ ΠΕΡΙΠΕΤΕΙΑ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΔΗΜΟΥΣ ΤΗς ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΤΗΝ ΤΡΙΠΟΛΗ. κΥΡΙΕ ΠΕΤΡΟ ΣΕΒΑΣΤΗΤΕ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ, ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΣΑΣ ΨΗΦΙΣΕ Ο ΚΟΣΜΟΣ

<p>Διαγράφηκαν σχόλια με ανώνυμες καταγγελίες. Αν διαθέτε στοιχεία για τις εταιρίες που αναφέρετε, επικοινωνείστε μαζί μας στο info @ arcadiaportal.gr</p> <p><strong>Admin</strong></p>

παρων στο Δ.Σ. δεν ήμουν αλλα από παρόντα φίλο άλλες πληροφορίες πήρα ρε παιδιά.... ότι δηλαδή ο χαμός και η εντονη αντίδραση δεν ηρθε από πλευράς Παυλή αλλα από πλευράς Τσαμούλου και μάλιστα ο φίλος αναρωτήθηκε καλά αυτός που το πάει??? μήπως πάει για Δή....ς (θου Κύριε)!!!!!!!!!!!!! Η αλήθεια ειναι οτι του αξίζει αλλα ΤΩΡΑ οχι σε δυο χρόνια με το πρόβλημα πιθανόν λυμενο, να μπει τωρα στην καρέκλα να δουμε τι θα κάνει???? με τι λύση θα προχωρήσει???? μήπως με κάτι εξυπναδες που ακούμε για εργοστασια στη Βουλγαρια κ.τ.λ.??? απαραδεκτο που τα σκουπίδια πήγαιναν στη Μεγαλόπολη αλλα εγω δύο πράγματα νομιζω:1. δεν ηταν ενημερος ο Σμυρνιώτης 2. εγινε καρφωτή και με σκοπό τη δημιουργία εντυπώσεων, γιατι όποιος θέλει το κοινό καλό ενημερώνει το Μπούρα και το Σμυρνιώτη και εγκαλούν και επαναφέρουν ή διώχνουν τον κύριο μεταφορέα τώρα που θα κολλήσει ξανά η διαδικασία των σκουπιπδιών και θα βρωμίσουμε ποιος έχει συμφέρον??? όχι ο Σμυρνιώτης αλλα αλλούν βαρούν τα σήμαντρα έ? Νίκο μας????

<p>ΡΕ ***ΣΤΑ ΡΕΜΑΤΑ;;;;ΣΤΑ ΡΕΜΑΤΑ ΡΕ Α***Ε;;;;</p>

Aυτό που είναι προφανες είναι οτι ο Δήμος κανει υπεράνθρωπες προσπαθειες να κρατησει την πολη καθαρή. Τωρα εαν υπαρχουν καποιοι ασυνειδητοι εργολάβοι ας το βρει η δικαιοσυνη. Ας συνεργαστουν ολοι μαζί για το καλυτερο. Να προσπαθεί να κερδίσει ο καθένας δόξα απο ενα τοσο σοβαρο θεμα που ταλαιπωρει ολη την Περιφέρεια σε τοσο δυσκολες εποχες είναι παράλογο.

Αν ο Σμυρνιώτης δεν γνώριζε,τότε φίλοι μου καλοί πρέπει να πάει σπίτι του.Οι δε εργολάβοι καλά κάνουν και τα πάνε όπου εκεί που τα πάνε γιατί τέτοιες εντολές πήραν.Όλοι ξέρουν τα πάντα και κάνουν τουμπεκί.Τώρα που κάποιοι τα βγάζουν στην επιφάνεια(Παυλής-Τσαμούλος κ.τ.λ.)ενοχλεί ορισμένους.Αλλάξτε νοοτροπία γιατι με τέτοιες αντιλήψεις μας πήρε ο διάολος.Θέλουμε να τα ξέρουμε όλαααααα!

ΓΙΑΝΝΗ ΜΟΥ, ΓΙΑΝΝΗ ΜΟΥ.... ΑΓΟΡΙ ΜΟΥ ΕΣΥ, ΚΟΥΚΙΑ ΣΠΕΡΝΕΙΣ!!!!

Ο κος Καυλης να μασάει τα σκουπίδια και να αφήσει τον δήμο ησυχπ