Σήμερα οι ανακοινώσεις για το «Καλάθι της Σαρακοστής»

Σήμερα οι ανακοινώσεις για το «Καλάθι της Σαρακοστής»

Φεβρουάριος 16, 2023 - 10:53
0 σχόλια

φωτογραφία αρχείου arcadiaportal.gr

Σήμερα Πέμπτη θα γίνουν οι ανακοινώσεις για το «καλάθι της Σαρακοστής», όπως και για την επέκταση «καλαθιού του νοικοκυριού» με νέα προϊόντα, σε μόνιμη βάση, μέχρι και το τέλος του μέτρου, όπως είπε o γενικός γραμματέας Εμπορίου και Προστασίας Καταναλωτή Σωτήρης Αναγνωστόπουλος.

«Η εφαρμογή του καλαθιού της Σαρακοστής θα ξεκινήσει από την ερχόμενη Τετάρτη, 22 Φεβρουαρίου, που είναι και η Τετάρτη πριν από την Καθαρά Δευτέρα» επισήμανε ο γενικός γραμματέας.

Ο υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων 'Αδωνις Γεωργιάδης, ο αναπληρωτής υπουργός Νίκος Παπαθανάσης, ο γενικός γραμματέας Εμπορίου και Προστασίας του Καταναλωτή Σωτήρης Αναγνωστόπουλος, ο διοικητής της Διϋπηρεσιακής Μονάδας Ελέγχου της Αγοράς (ΔΙΜΕΑ) Χαράλαμπος Μελισσινός και ο CEO της Warply και υπεύθυνος της πλατφόρμας e-katanalotis Γιάννης Δοξαράς, θα παραχωρήσουν συνέντευξη Τύπου σήμερα Πέμπτη, κατά την οποία θα ανακοινώσουν την προσθήκη νέων κατηγοριών στο «Καλάθι του Νοικοκυριού» και την επιβολή προστίμων σε αλυσίδες σούπερ μάρκετ για αισχροκέρδεια κατόπιν ελέγχων της ΔΙΜΕΑ.

Ειδήσεις: 

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.