Σεμπά και Περέα στο μεταγραφικό «στόχαστρο» του Αστέρα

Σεμπά και Περέα στο μεταγραφικό «στόχαστρο» του Αστέρα

Μάιος 29, 2023 - 16:53
0 σχόλια

Μπορεί ο Αστέρας Τρίπολης να βρίσκεται εν αναμονή της τελικής απάντησης του Μίλαν Ράσταβατς αναφορικά πάντα με την ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας ωστόσο δεν σταματά να τσεκάρει μεταγραφικούς στόχους.

Πρόκειται για περιπτώσεις ποδοσφαιριστών από την εγχώρια αγορά με την αρκαδική ομάδα σύμφωνα με δημοσιεύματα να κοιτάει και να έχει στο μπλοκάκι της τα ονόματα των Σεμπά και Περέα που αγωνίστηκαν την περασμένη σεζόν στην χώρα μας.

Ο Βραζιλιάνος Σεμπά που τον γνωρίσαμε από τον Ολυμπιακό τον είδαμε με την φανέλα του Ιωνικού με τον οποίο πραγματοποίησε 23 παιχνίδια έχοντας δύο ασίστ και δύο γκολ και αγωνίζεται κυρίως στο αριστερό άκρο της επίθεσης είναι η πρώτη περίπτωση.

Ο Λουίς Περέα αγωνίστηκε δανεικός από τον Λεγκανές στον ΟΦΗ έχοντας καταγράψει 27 συμμετοχές με ένα γκολ παίζει τόσο στο «6» όσο και στο «8» και είναι ένας ακόμα ποδοσφαιριστής που φέρεται να βρίσκεται ψηλά στην κιτρινομπλε λίστα.

Τόσο για τον Σεμπά όσο και για τον Περέα δεν υπάρχει αυτή την στιγμή κάτι το χειροπιαστό όμως και οι «παίζουν» και μένει να δούμε πως και αν κινηθεί ο Αστέρας Τρίπολης για να τους κάνει δικούς του.

Φωτογραφία άρθρου: Eurokinissi

Ειδήσεις: 

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.