Σε κλίμα συγκίνησης πραγματοποιήθηκε το φεστιβάλ ρίψεων Μανώλη Μανωλόπουλου (pics,vid)

Σε κλίμα συγκίνησης πραγματοποιήθηκε το φεστιβάλ ρίψεων Μανώλη Μανωλόπουλου (pics,vid)

Μάιος 22, 2021 - 19:22
0 σχόλια

Μέσα σε κλίμα συγκίνηση αλλά και με απόλυτη επιτυχία πραγματοποιήθηκε το απόγεμα του Σαββάτου 22 Μαίου στο ΔΑΚ Τρίπολης το φεστιβάλ ρίψεων «Μανώλης Μανωλόπουλος» που φέρει το όνομα της μεγάλης αυτής προσωπικότητας του Ελληνικού στίβου πριν από λίγο καιρό έφυγε από την ζωή.

Τα κορυφαία ονόματα των ρίψεων στην χώρα μας βρέθηκαν στην Τρίπολη και για μία ακόμα χρονιά αγωνίστηκαν σε ένα μίτνιγκ το οποίο έχει καθιερωθεί και έχει γίνει θεσμός ως ένα από τα κορυφαία αθλητικά ραντεβού της Ελλάδος στις ρίψεις.

Όπως και τα προηγούμενα χρόνια έτσι και τώρα δεν έλειψαν οι μεγάλες επιδόσεις με τις Σουγλάκου και Ντραγκομίροβα να κλέβουν τις εντυπώσεις στις γυναίκες μιας και έπιασαν όρια για το Πανευρωπαϊκό με τον Μαντζουράνη της Κιφησιάς να πραγματοποιεί Πανελλήνιο ρεκόρ για τους Κ18 με μια πολύ μεγάλη επίοδση.

Τα φώτα ασφαλώς έπεσαν στο αγώνισμα Ανδρών της σφυροβολίας με τα μεγάλα ονόματα των Φραντζεσκάκη, Αναστασάκη και Ντουσάκη να δίνου και πάλι μια ξεχωριστή και ιδιαίτερα εντυπωσιακή αθλητική παράσταση.

Μάλιστα ο Χρήστος Φραντζεσκάκης με βολή στα 76.85 μέτρα ήταν ο νικητής αφήνοντας δεύτερο τον Μιχάλη Αναστασάκη με καλύτερη του βολή στα 73.14 σε μια πραγματικά εξαιρετική μάχη πολλών σπουδαίων αθλητών.

Το παρών στο φεστιβάλ ρίψεων έδωσε και η νέα πρόεδρος του ΣΕΓΑΣ Μαρία Σακοράφα η οποία μίλησε στα τοπικά ΜΜΕ και ανέπτυξε το πλάνο για τον κλασσικό αθλητισμό την επόμενη μέρα αλλά και η εκπρόσωπος του ΣΕΓΑΣ στην Ολυμπιακή Επιτροπή και μέλος της Εκτελεστικής Επιτροπής Ξένια Αργειτάκη.

Αξίζει επίσης να σημειωθεί ότι πριν από το αγώνισμα σφυροβολίας ανδρών τηρήθηκε ενός λεπτού σιγή στην μνήμη των Μανώλη Μανωλόπουλου και του πρώην ποέδρου του ΣΕΓΑΣ Βασίλη Σεβαστή που πριν λίγο καιρό έγυγαν από την ζωή.

Ειδήσεις: 
Video: 

ArcadiaPortal.gr Με επιτυχία το φεστιβάλ ρίψεων "Μανώλης Μανωλόπουλος"


Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.