Σε επίσχεση το νοσοκομείο Κορίνθου απο αύριο

Σε επίσχεση το νοσοκομείο Κορίνθου απο αύριο

Ιούλιος 23, 2012 - 17:25
1 σχόλια

Ξεχείλισε το ποτήρι της υπομονής γι ατους ειδικευόμεους γιατρούς στο νοσοκομείο της Κορίνθου. Σήμερα η καθοριστική συνάντηση με την Διοικήτρια Μαρία Παπανδρέου δεν έλαβε χώρα, η κυρία Παπανδρέου ήταν στο Υπουργείο Υγείας σε συνάντηση με τον Υπουργό, με αποτέλεσμα οι ειδικευόμενοι γιατροί να λάβουν απόφαση για επίσχεση εργασίας απο αύριο Τρίτη. 

 

όπως καταγγέλουν το νοσοκομείο λειτουργεί με το φιλότιμο των ειδικευομένων οι οποίοι εργάζονται πάνω απο 100 ώρες την εβδομάδα  Ελλείψη γιατρών αναγκάζονται να διώχνουν περιστατικά προς την Αθήνα πράγμα που σημαίνει πολύτιμο χρόνο για τον ασθενή. Οι ειδικευόμενοι γιατροί όπως χαρακτηριστικά δήλωσαν σήμερα  δεν θα περιμένου να πεθάνει πρώτα κάποιος για να κινητοποιηθούν. Με υπόμνημά τους και στον εισαγγελέα ενημερώνουν για την επικίνδυνη κατάσταση του νοσοκομείου το οποίο απο αύριο και επ αόριστον θα βρίσκεται σε επίσχεση εργασίας λόγω επισφαλούς εφημέρευσης.
Την Παρασκευή στο νοσοκομείο θα φτάσουν Δήμαρχοι και  Βουλευτές, άφαντοι εως ώρας για τους ειδικευόμενους πλήν του Βουλευτή της Χρυσής Αυγής όπως κατήγγειλαν

 


Υπάρχει 1 Σχόλιο

Στην Τριπολη βρισκονται σε ομηρια-επισχεση οι εργαζομενοι της Heliospheras