Σαρωτικοί έλεγχοι για την τήρηση των μέτρων από μικτό κλιμάκιο στην Τρίπολη

Σαρωτικοί έλεγχοι για την τήρηση των μέτρων από μικτό κλιμάκιο στην Τρίπολη

Σεπτέμβριος 16, 2021 - 13:53
0 σχόλια

Κλιμάκιο ελέγχου για τη διασφάλιση της τήρησης των μέτρων προς αποφυγή της διασποράς του κορωνοϊού COVID-19 πραγματοποίησε σήμερα Πέμπτη 16 Σεπτεμβρίου ελέγχους στο κέντρο της Τρίπολης.

H Εθνική Αρχή Διαφάνειας σε συνεργασία με την ΕΛ.ΑΣ και το Υγειονομικό έκαναν ελέγχους σε καταστήματα εστίασης κομμωτήρια και λοιπές επιχειρήσεις στο κέντρο της Τρίπολης, προκειμένου να ελέγξουν την ορθή ή μη εφαρμογή των μέτρων προστασίας στους κλειστούς χώρους των επιχειρήσεων που συγκεντρώνουν μεγάλο αριθμό ατόμων, ύστερα και από την εφαρμογή των ειδικών κανόνων που τέθηκαν σε ισχύ από 13.09.2021 και θα ισχύσουν έως 31.03.2022.

Η εντατικοποίηση των ελέγχων και η εγρήγορση των υπηρεσιών για την πιστή τήρηση των μέτρων στην Τρίπολη κάνουν τους επιχειρηματίες να δίνουν αγώνα δρόμου για να είναι ενήμεροι για τις αλλαγές και τα μέτρα και να μπορούν να είναι συνεπείς με τις υποχρεώσεις τους.

Στην συντριπτική τους πλειονότητα οι ιδιοκτήτες των επιχειρήσεων, οι εργαζόμενοι και οι πελάτες τηρούσαν τα μέτρα έτσι δεν βεβαιώθηκαν πρόστιμα.


Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.