Ρετρό: Ο πρωταθλητής Αρκαδίας Αστέρας στο ξεκίνημα της μεγάλης του πορείας

Ρετρό: Ο πρωταθλητής Αρκαδίας Αστέρας στο ξεκίνημα της μεγάλης του πορείας

Ιανουάριος 22, 2021 - 22:04
0 σχόλια

Μια ρετρό φωτογραφία που φέρνουμε στην επιφάνεια από τον Αστέρα Τρίπολης στο ξεκίνημα της μεγάλης του πορείας από τα Αρκαδικά γήπεδα μέχρι την Super League και τις μεγάλες Ευρωπαικές διοργανώσεις του Europa League.

Ο πρωταθλητής της Α' Αρκαδίας Αστέρας Τρίπολης γιορτάζει την κατάκτηση του τίτλου και της ανόδου. Η αρχή της μεγάλης πορείας, το ξεκίνημα για το όνειρο, η αφετηρία για το ταξίδι προς την δόξα. Μια φωτογραφία σταθμός για τα όσα έχουμε δει μέχρι τώρα.

Την σεζόν 2002-2003 ο Αστέρας Τρίπολης στέφθηκε πρωταθλητής Αρκαδίας, πήρε την άνοδο κα δεν κοίταξε ποτέ πίσω με την εποχή Μπάκου - Καυμενάκη να αλλάζει όχι μόνο την ιστορία του του σωματείου αυτού αλλά και ευρύτερα όλου του Αρκαδικού ποδοσφαίρου.

Φωτογραφική στιγμή από την γιορτή του τίτλου στο Πνευματικό Κέντρο Τρίπολης από μια ομάδα γεμάτη από Αρκάδες που πανηγυρίζουν τον τίτλο βάζοντας το δικό τους πρώτο λιθαράκι για την χρυσή Αστεριανή εποχή θα ακολουθούσε.

Στην φωτογραφία βλέπουμε τους (από αριστερά): Κοντογιάννη, Μανιάτη Α., Ζαφειράκη, Σαλαπάτα Τ., Σταματόπουλο, Ματιάνη Κ., Σαλαπάτα Φ., Μπακογιαννάκη, Παναγιωτόπουλο, Καδά, Κοντόπουλο και Κωστούρο με προπονητή τον Κώστα Σαλαπάτα.

Ειδήσεις: 

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.