Ρετρό Best Goal στην Α' Αρκαδίας με Κώτσιρα, Μπάρλα και Μπακόπουλο (vid)

Ρετρό Best Goal στην Α' Αρκαδίας με Κώτσιρα, Μπάρλα και Μπακόπουλο (vid)

Απρίλιος 10, 2020 - 12:03
0 σχόλια

Πάμε πίσω 6 χρόνια και πιο συγκριμένα στις 23 Μαρτίου του 2014 για να σας παρουσιάσουμε τα τρία καλύτερα γκολ της αγωνιστικής της 22ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Α' Αρκαδίας μέσα από την ψηφορορία του ArcadiaPortal.gr

Εδώ βλέπουμε τον Γιάννη Κώτσιρα με την φανέλα της Φαλαισίας, τον Κώστα Μπάρλα με την φανέλα του Ηρακλή Βερβένων, και τον Δημήτρη Μπακόπουλο με την φανέλα του Ορχομενού Λεβιδίου να σκοράρουν τρία υπέροχα γκολ και να διεκδικούν το Best Goal εκείνης της αγωνιστικής.

Τις περισσότερες ψήφους συγκέντρωσε ο Γιάννης Κώτσιρας για το γκολ του κόντρα στις Βρασιές στον Άγιο Ανδρέα. Ο Μεγαλοπολίτης άσος πλέον μετά τον Παναρκαδικό και την Γ' Εθνική αγωνίζεται στο κορυφαίο επίπεδο και την Super League με τον Αστέρα Τρίπολης ενώ είναι και διεθνής με την Εθνική Ελλάδος.

Αναλυτικά

Ο Κώτσιρας πέτυχε το καλύτερο γκολ της Αρκαδίας για το Σαββατοκύριακο που πέρασε, σύμφωνα με την ψηφοφορία των αναγνωστών του arcadiaportal.gr, του astrosnews.gr, kafeneio.megalopolis.gr, του leonidion.gr και του contraepithesi.gr.

Αναλυτικά, τα αποτελέσματα της ψηφοφορίας:

 Γ. Κώτσιρας

(Βρασιές-Φαλαισία 0-3)

 

 49%

 

107

 Γ. Μπάρλας

(Δόξα Μεγαλόπολης-Ηρακλής Βερβένων 3-2)

 

 41%

 

90

  Δ. Μπακόπουλος

(Μαντινειακός-Ορχομενός 0-2)

 

 10% 

 

20

 

Ειδήσεις: 
Video: 

youtube://v/aDEDLsINQA8


Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.