Πρωτιές και διακρίσεις για το «Tripolis Birds» στην 5η έκθεση Κ.Λ.Ε.Ο.Π.Α.Σ 2019 (pics)

Πρωτιές και διακρίσεις για το «Tripolis Birds» στην 5η έκθεση Κ.Λ.Ε.Ο.Π.Α.Σ 2019 (pics)

Νοέμβριος 23, 2019 - 18:53
0 σχόλια

Μία ακόμα σημαντική επιτυχία από μια σειρά διακρίσεων για το εκτροφείο καναρινιών «Tripolis Birds» του Πέτρου Κουστένη στην 5η έκθεση Κ.Λ.Ε.Ο.Π.Α.Σ 2019 που πραγματοποιήθηκε στο Λουτράκι το Σαββατοκύριακο 17 και 18 Νοεμβρίου.

Με 14 συνολικά μετάλλια και πιο συγκεκριμένα με 9 πρώτες θέσεις, 3 δεύτερες θέσεις και 2 τρίτες θέσεις το «Tripolis Birds» απέδειξε για μία ακόμα φορά πως παραμένει σε πολύ υψηλό επίπεδο αναδεικνύοντας και στην έκθεση αυτή την εξαιρετική και ιδιαίτερα προσεκτική εκτροφεία που γίνεται από τον Πέτρο Κουστένη.

Τα κόκκινα καναρίνια του «Tripolis Birds» πήραν την πρωτιά ενώ ανάλογες ήταν οι διακρίσεις όπως φανερώνεται και από το τελικό αποτέλεσμα με τα 14 μετάλλια και στις κατηγορίες καναρινιών Γιόρκασαιρ, Ράτσα Ισπανίας και Κρεστ που επίσης εντυπωσίασαν στην παρουσίαση τους .

Έπειτα από τις σπουδαίες επιδόσεις στην  5η έκθεση Κ.Λ.Ε.Ο.Π.Α.Σ 2019 το «Tripolis Birds» αναμένεται και ταυτόχρονα προετοιμάζεται να λάβει μέρος μέσα στο επόμενο διάστημα σε εκθέσεις που θα λάβουν μέρος σε Αθήνα και Πάτρα αλλά και στο παγκόσμιο στην Πορτογαλία.

Η πρωτιά στα κόκκινα καναρίνια του Πέτρου Κουστένη στην 5η έκθεση Κ.Λ.Ε.Ο.Π.Α.Σ 2019  δεν είναι καθόλου τυχαία μιας και είναι η πιστοποίηση της καθημερινής εντατικής και μεθοδικής εκτροφείας  και φροντίδας στο  «Tripolis Birds» που έχουν καθιερώσει το εκτροφείο ως ένα από τα κορυφαία στον χώρο.

Δείτε πλούσιο φωτορεπορτάζ από την παρουσία του «Tripolis Birds»  στη στην 5η έκθεση Κ.Λ.Ε.Ο.Π.Α.Σ 2019 και πατηστε ΕΔΩ για να μπείτε στη σελίδα του εκτροφείου στο facebook και να ξεναγηθείτε στον μαγικό κόσμο των καναριών!

 


Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.