Προσφορά αλληλεγγύης με υγειονομικό υλικό σε Παναρκαδικό και Κ.Υ. Άστρους από τον Ερμή Μελιγούς

Προσφορά αλληλεγγύης με υγειονομικό υλικό σε Παναρκαδικό και Κ.Υ. Άστρους από τον Ερμή Μελιγούς

Απρίλιος 16, 2020 - 20:31
0 σχόλια

Ο Ερμής Μελιγούς δείχνει με τον πιο περίτρανο τρόπο την αλληλεγγύη στις δύσκολες αυτές μέρες του κοροινοιού προς τους ήρωες της καθημερινότητας μας τους ιατρούς και το νοσηλευτικό προσωπικό με προσφορά υγειονομικού υλικού στο Παναρκαδικό νοσοκομείο Τρίπολης αλλά και στο Κ.Υ. Άστρους.

Αντιπροσωποπεία ποδοσφαιριστών μοίρασε γάντια μιας χρήσης, αντισηπτικά, οινοπνεύματα, μάσκες και γάζες προς τα δύο νοσηλευτικά προσωπικά και τους ιατρούς των δύο υγειονομικών μονάδων σε Τρίπολη και Άστρος.

Στο Παναρκαδικό νοσοκομείο Τρίπολης οι Χρήστος Σταθουλόπουλος και Δημήτρης Μάζης μοίρασαν το υλικό ενώ στο Κ.Υ. Άστρους ο εκ των αρχηγών Τάκης Πολυμενάκος και ο Δημήτρης Καμπύλης.

Μια πραγματικά αξιέπαινη κίνηση από την διοίκηση του Ερμή Μελιγούς που κάνει πράξη το αίσθημα ανθρωπιάς και στέλνει ένα ξεκάθαρο κοινωνικό μήνυμα πως αυτή η ομάδα μπορεί να σκοράρει και εκτός αγωνιστικών γηπέδων.

Ειδήσεις: 

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.