Προκηρύχθηκε θέση φύλακα για το Μουσείο Άστρους

Προκηρύχθηκε θέση φύλακα για το Μουσείο Άστρους

Ιανουάριος 25, 2018 - 21:01
0 σχόλια

Και δύο ακόμα θέσεις στην Εφορεία Αρχαιοτήτων Αρκαδίας

Προκηρύχθηκαν τρεις θέσεις από την Εφορεία Αρχαιοτήτων Αρκαδίας, η μία δε αφορά στο Μουσείο Άστρους και η πλήρωσή της αποτελεί προϋπόθεση ώστε να ανοίξει το μουσείο για το κοινό και πάλι. Συγκεκριμένα:

Η Εφορεία Αρχαιοτήτων Αρκαδίας που εδρεύει στην Τρίπολη του Νομού Αρκαδίας, ανακοινώνει την πρόσληψη, με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, συνολικά τριών (3) ατόμων για την κάλυψη εποχικών ή παροδικών αναγκών της. 

Συγκεκριμένα οι θέσεις είναι οι ακόλουθες:

  • Ένα (1) άτομο, ειδικότητας ΔΕ Ημερησίων Φυλάκων Αρχαιοτήτων, Τόπος Απασχόλησης: Αρχαιολογικός Χώρος και Μουσείο Λυκόσουρας (Δήμος Μεγαλόπολης Ν. Αρκαδίας)
  • Ένα (1) άτομο, ειδικότητας ΔΕ Ημερησίων Φυλάκων Αρχαιοτήτων, Τόπος Απασχόλησης: Αρχαιολογικός Χώρος Ορχομενού (Δήμος Τρίπολης Ν. Αρκαδίας)
  • Ένα (1) άτομο, ειδικότητας ΔΕ Ημερησίων Φυλάκων Αρχαιοτήτων, Τόπος Απασχόλησης: Μουσείο Άστρους (Δήμος Βόρειας Κυνουρίας Ν. Αρκαδίας)

Για να διαβάσετε το πλήρες κείμενο της ανακοίνωσης καθώς και τα απαιτούμενα προσόντα πρόσληψης, ανοίξτε τα συνημμένα αρχεία που θα βρείτε ΕΔΩ.


Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.