Το πρόγραμμα του 7ου Διεθνούς Φεστιβάλ Ντοκιμαντέρ Πελοποννήσου στο Λεβίδι

Το πρόγραμμα του 7ου Διεθνούς Φεστιβάλ Ντοκιμαντέρ Πελοποννήσου στο Λεβίδι

Ιούλιος 14, 2021 - 16:18
0 σχόλια

Ο πολυχώρος Μεγάλη  Μαντίνεια -  Μεγάλο  Καφενείο φιλοξενεί από τις 16 - 20 Ιουλίου 2021 στο Λεβίδι Αρκαδίας το 7ο Διεθνές  Φεστιβάλ  Ντοκιμαντέρ  Πελοποννήσου, σε συνεργασία με το Κέντρο Δημιουργικού  Ντοκιμαντέρ  Καλαμάτας. Κατά τη διάρκεια των πενταήμερων προβολών   θα παρουσιαστούν δέκα  μεγάλης διάρκειας (60 -100 λεπτά) ταινίες από όλο τον κόσμο, δύο καθημερινά.  Κεντρικό αφιέρωμα αποτελεί η θεματική ενότητα ‘’Διεκδικώντας την ελευθερία’’, συνδεδεμένη με τους εορτασμούς των 200 χρόνων από την Επανάσταση του 1821.

 Το Φεστιβάλ πραγματοποιείται με μεγάλη επιτυχία σε πόλεις της Πελοποννήσου και η συμμετοχή του Αρκαδικού κοινού είναι απαραίτητη για να εξασφαλισθεί η ετήσια διοργάνωσή του στον Δήμο Τρίπολης.

 Οι προβολές θα γίνονται στον υπαίθριο χώρο - πλατεία  μπροστά από την ιστορική οικία του  Αναγνώστη  Στριφτόμπολα, με ώρα έναρξης 9 μ.μ. και  ημερησία διάρκεια τριών ωρών, με ελεύθερη είσοδο για το κοινό.

 Στις παράλληλες εκδηλώσεις του Φεστιβάλ θα πραγματοποιηθούν: α] Διεθνής  Έκθεση Κόμικς με τίτλο ‘’Η έβδομη τέχνη συναντά την ένατη’’, από τις 15 – 30 Αυγούστου και β] η παρουσίαση του γκράφικ νόβελ ‘’21… η μάχη της πλατείας’’,  από τον δημιουργό του Soloup (Αντώνη Νικολόπουλο), το Σάββατο 28 Αύγουστου, στις 9 μ.μ.

 Ακολουθεί το πρόγραμμα των προβολών.

 

Δείτε το πρόγραμμα ΕΔΩ.


Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.