To πρόγραμμα προβολών του Cine Ville Tripolis (27/2 - 4/3)

To πρόγραμμα προβολών του Cine Ville Tripolis (27/2 - 4/3)

Φεβρουάριος 26, 2020 - 21:00
0 σχόλια

Σας παρουσιάζουμε το πρόγραμμα της εβδομάδα της σεζόν 2020 που ξεκινά από την Πέμπτη 27 Φεβρουαρίου έως την Τετάρτη 4 Μαρτίου.

Πληροφορίες για το CineVille Τρίπολης δείτε ΕΔΩ

SONIC Η ΤΑΙΝΙΑ (Μεταγλ.)

Βασισμένη στην παγκόσμια υπέρ-επιτυχημένη videogame σειρά της Sega, η ταινία «Sonic» διηγείται την ιστορία του γρηγορότερου σκαντζόχοιρου του κόσμου, καθώς απολαμβάνει το νέο του σπίτι στη Γη. Σε αυτή τη live-action περιπετειώδη κωμωδία, ο Σόνικ και ο νέος καλύτερος φίλος του Τομ (Τζέιμς Μάρσντεν) συνεργάζονται από κοινού για να υπερασπιστούν τον πλανήτη από τον διαβολικό Δρ. Ρομπότνικ (Τζιμ Κάρεϊ) και τα σχέδια του για παγκόσμια κυριαρχία.

Σκηνοθεσία: ΤΖΕΦ ΦΑΟΥΛΕΡ
Πρωταγωνιστούν: ΤΖΙΜ ΚΑΡΕΪ, ΤΖΕΪΜΣ ΜΑΡΣΝΤΕΝ, ΤΙΚΑ ΣΟΥΜΦΤΕΡ
Διάρκεια: 1:40
Καταλληλότητα:  ΚΑΤΑΛΛΗΛΟ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ
Είδος:  ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΗ

ΩΡΕΣ ΠΡΟΒΟΛΩΝ:
Σαβ. /Κυρ. : 17:30 – ΑΙΘΟΥΣΑ 1

ΝΤΟΥΛΙΤΛ (Μεταγλ.)

Επτά χρόνια μετά το χαμό της συζύγου του, ο εκκεντρικός Δόκτωρ Ντούλιτλ, ξακουστός γιατρός και κτηνίατρος της Βασίλισσας Βικτώρια, έχει απομονωθεί στην κατοικία του, με μοναδική συντροφιά τα εξωτικά του ζώα. Όταν όμως η νεαρή βασίλισσα αρρωσταίνει σοβαρά, ο αυτοεξόριστος Ντούλιτλ αναγκάζεται να αναχωρήσει για μια επικών διαστάσεων περιπέτεια ώστε να αναζητήσει το αντίδοτο σε ένα μυθικό νησί. Θα πρέπει να επανακτήσει λοιπόν τις ικανότητες και το κουράγιο του, καθώς θα αναζητήσει παλιούς αντιπάλους του και θα ανακαλύψει θαυμαστά πλάσματα. Την αναζήτηση του Ντούλιτλ θα συνοδεύει ένας νεαρός, αυτόκλητος μαθητευόμενος  και μια τρελή κομπανία ζώων, η οποία περιλαμβάνει έναν ανήσυχο γορίλα, μια ενθουσιώδη αλλά ανόητη πάπια, μια κυνική στρουθοκάμηλο, μια αισιόδοξη πολική αρκούδα και έναν ισχυρογνώμονα παπαγάλο, ο οποίος μάλιστα εκτελεί χρέη εμπιστευτικού συμβούλου.
 

Σκηνοθεσία: ΣΤΙΒΕΝ ΓΚΕΪΓΚΑΝ
Πρωταγωνιστούν: ΑΝΤΟΝΙΟ ΜΠΑΝΤΕΡΑΣ, ΕΜΑ ΤΟΜΣΟΝ, ΜΑΡΙΟΝ ΚΟΤΙΓΙΑΡ, ΡΟΜΠΕΡΤ ΝΤΑΟΥΝΙ ΤΖΟΥΝΙΟΡ, ΣΕΛΕΝΑ ΓΚΟΜΕΖ, ΡΑΜΙ ΜΑΛΕΚ, ΤΟΜ ΧΟΛΑΝΤ, ΟΚΤΑΒΙΑ ΣΠΕΝΣΕΡ, ΜΑΪΚΛ ΣΙΝ, ΚΑΡΜΕΝ ΕΤΖΟΓΚΟ, ΡΕΪΦ ΦΑΪΝΣ, ΚΟΥΜΑΪΛ ΝΑΝΤΖΙΑΝΙ
Διάρκεια: 1:40
Καταλληλότητα:  ΚΑΤΑΛΛΗΛΟ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ
Είδος:  ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΗ
 

ΩΡΕΣ ΠΡΟΒΟΛΩΝ:
Σαβ. /Κυρ.: 17:00 – ΑΙΘΟΥΣΑ 2

 

ΤΟ ΚΑΛΕΣΜΑ ΤΗΣ ΑΓΡΙΑΣ ΦΥΣΗΣ

 

Η ταινία βασίζεται στην πολυαγαπημένη κλασική ιστορία «Το Κάλεσμα της Άγριας Φύσης» και φέρνει στη μεγάλη οθόνη την ιστορία του Μπακ, ένα σκύλο με μεγάλη καρδιά. Η ευτυχισμένη ζωή του ανατρέπεται όταν ξαφνικά μεταφέρεται από το σπίτι του στην Καλιφόρνια στην εξωτική και άγρια Αλάσκα την περίοδο της μεγάλης εξόρυξης χρυσού το 1890. Ως το νεότερο μέλος μιας ομάδας σκύλων για αποστολές αλληλογραφίας – αργότερα γίνεται ο αρχηγός τους – ο Μπακ θα βιώσει την εμπειρία της ζωής του, βρίσκοντας στο τέλος την αληθινή του θέση σε αυτό τον κόσμο φροντίζοντας πια ο ίδιος τον εαυτό του.

Σκηνοθεσία: ΚΡΙΣ ΣΑΝΤΕΡΣ
Πρωταγωνιστούν: ΧΑΡΙΣΟΝ ΦΟΡΝΤ, ΟΜΑΡ ΣΙ, ΜΠΡΑΝΤΛΕΪ ΓΟΥΙΤΦΟΡΝΤ, ΝΤΑΝ ΣΤΙΒΕΝΣ, ΚΟΛΙΝ ΓΟΥΝΤΕΛ, ΚΑΡΕΝ ΓΚΙΛΑΝ
Διάρκεια: 1:40
Καταλληλότητα:  ΚΑΤΑΛΛΗΛΟ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ
Είδος: ΠΕΡΙΠΕΤΕΙΑ

ΩΡΕΣ ΠΡΟΒΟΛΩΝ:
Πεμ. /Παρ. /Σαβ. /Κυρ. /Δευ. /Τριτ. /Τετ. : 21:50  – ΑΙΘΟΥΣΑ 2
 

THE GENTLEMEN

Η ιστορία ακολουθεί έναν Αμερικανό έμπορο ναρκωτικών που έχει χτίσει την αυτοκρατορία του στο Λονδίνο, και πλέον θέλει να παραδώσει τα ηνία και να επιστρέψει στην πατρίδα του. Το γεγονός αυτό πυροδοτεί μια σειρά από συνομωσίες, σχέδια και απόπειρες από όλους εκείνους που επιβουλεύονταν την θέση του, και που τώρα έχουν την ευκαιρία να αρπάξουν την περιουσία του.

Σκηνοθεσία: ΓΚΑΪ ΡΙΤΣΙ
Πρωταγωνιστούν: ΧΙΟΥ ΓΚΡΑΝΤ, ΚΟΛΙΝ ΦΑΡΕΛ, ΕΝΤΙ ΜΑΡΣΑΝ, ΤΣΑΡΛΙ ΧΑΝΑΜ, ΤΖΕΡΕΜΙ ΣΤΡΟΝΓΚ , ΧΕΝΡΙ ΓΚΟΛΝΤΙΝΓΚ, ΜΑΘΙΟΥ ΜακΚΟΝΑΧΙ, ΜΙΣΕΛ ΝΤΟΚΕΡΙ
Διάρκεια: 1:50
Καταλληλότητα:  ΚΑΤΑΛΛΗΛΟ ΑΝΩ ΤΩΝ 15
Είδος: ΠΕΡΙΠΕΤΕΙΑ ΜΥΣΤΗΡΙΟΥ

ΩΡΕΣ ΠΡΟΒΟΛΩΝ:
Πεμ. /Παρ. /Σαβ. : 19:40  – ΑΙΘΟΥΣΑ 1

 

Ο ΦΑΡΟΣ
Ο οραματιστής και ραγδαία ανερχόμενος σκηνοθέτης Ρόμπερτ Έγκερς, τέσσερα χρόνια μετά το εξαιρετικά ατμοσφαιρικό θρίλερ Η Μάγισσα (The Witch) επιστρέφει με ένα δεύτερο ανεξάρτητο αριστούργημα: μια ακόμη πιο αινιγματική ταινία υπαρξιακού τρόμου, με τίτλο «Ο Φάρος» (The Lighthouse). Στη δεύτερη ταινία του, ο σταθερά ανερχόμενος Έγκερς, αφηγείται μια ιστορία τοποθετημένη στη Νέα Αγγλία των Ηνωμένων Πολιτειών, γύρω στο 1890. Σε ένα μυστηριώδες νησί, δυο φρουροί ενός απομονωμένου φάρου, έχουν χρέος να μείνουν στο πόστο τους για απροσδιόριστο χρονικό διάστημα. Εκεί θα έρθουν κοντά, θα συγκρουστούν και τελικά θα βυθιστούν στα ανείπωτα μυστήρια αυτού του παράξενου μέρους. Το πέρασμα του χρόνου θα φέρει στην επιφάνεια το πνιγηρό αίσθημα απομόνωσης, θα ανασύρει σκοτεινές φαντασιώσεις και τελικά θα στρέψει τους δυο άνδρες στην παράνοια.

ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΑ OSCAR ΚΑΛΥΤΕΡΗΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ

Σκηνοθεσία: ΡΟΜΠΕΡΤ ΕΓΚΕΡΣ
Πρωταγωνιστούν: ΓΟΥΙΛΕΜ ΝΤΑΦΟ
Διάρκεια: 1:50
Καταλληλότητα:  ΚΑΤΑΛΛΗΛΟ ΑΝΩ ΤΩΝ 15
Είδος: ΔΡΑΜΑ

ΩΡΕΣ ΠΡΟΒΟΛΩΝ:
Πεμ. /Παρ. /Σαβ. /Κυρ. /Δευ. /Τριτ. /Τετ. : 22:00  – ΑΙΘΟΥΣΑ 1
 

ΤΖΟΤΖΟ

Ο σεναριογράφος και σκηνοθέτης Τάικα Γουαϊτίτι (THOR: RAGNAROK, WHAT WE DO IN THE SHADOWS), φέρνει με τη μοναδική αίσθηση του χιούμορ και πάθους την τελευταία του ταινία, ΤΖΟΤΖΟ, μία σάτιρα του 2ου Παγκοσμίου Πολέμου με πρωταγωνιστή ένα μοναχικό αγόρι από τη Γερμανία του οποίου η ιδέα για τον κόσμο αντιστρέφεται, όταν ανακαλύπτει ότι η διαζευγμένη μητέρα του (Σκάρλετ Γιόχανσον) κρύβει ένα νεαρό Εβραίο στη σοφίτα τους. Με μοναδική βοήθεια από τον χαζούλη φανταστικό του φίλο, Αδόλφο Χίτλερ ο Τζότζο θα πρέπει να αντιμετωπίσει τον τυφλό φανατισμό του.

ΒΡΑΒΕΥΜΕΝΗ ΜΕ OSCAR ΚΑΛΥΤΕΡΟΥ ΔΙΑΣΚΕΥΑΣΜΕΝΟΥ ΣΕΝΑΡΙΟΥ

Σκηνοθεσία: ΤΑΪΚΑ ΓΟΥΑΙΤΙΤΙ
Πρωταγωνιστούν: ΣΑΜ ΡΟΚΓΟΥΕΛ, ΣΚΑΡΛΕΤ ΓΙΟΧΑΝΣΟΝ, ΑΛΦΙ ΑΛΕΝ, ΡΕΜΠΕΛ ΓΟΥΙΛΣΟΝ, ΣΤΙΒΕΝ ΜΕΡΤΣΑΝΤ, ΡΟΜΑΝ ΓΚΡΙΦΙΝ ΝΤΕΪΒΙΣ, ΤΟΜΑΣΙΝ ΜακΚΕΝΖΙ, ΤΑΪΚΑ ΓΟΥΑΪΤΙΤΙ
Διάρκεια: 1:50
Καταλληλότητα:  ΚΑΤΑΛΛΗΛΟ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ
Είδος: ΔΡΑΜΑΤΙΚΗ ΚΟΜΕΝΤΙ

ΩΡΕΣ ΠΡΟΒΟΛΩΝ:
Κυρ. /Δευ. /Τριτ. /Τετ. :  19:40  – ΑΙΘΟΥΣΑ 1

ΜΙΚΡΕΣ ΚΥΡΙΕΣ

Η σεναριογράφος και σκηνοθέτης Greta Gerwig (Lady Bird) με τις Μικρές Κυρίες της κατάφερε να δώσει μια νέα πνοή στην κλασσική νουβέλα και στα γραπτά της Louisa May Alcott και να ξεδιπλώνει τον χαρακτήρα της Jo March, το συγγραφικό alter ego της, που αντανακλά στην μυθιστορηματική ζωή της. Στην εκδοχή της Gerwig, η γεμάτη αγάπη ιστορία της οικογένειας March - τέσσερα νεαρά κορίτσια, η καθεμία από τις οποίες είναι αποφασισμένη να ζήσει την ζωή της όπως θέλει - είναι άφθαρτη μέσα στο χρόνο και παράλληλα, στέκει επίκαιρη. Saoirse Ronan, Emma Watson, Florence Pugh και Eliza Scanlen στους ρόλους των κοριτσιών, ο Louis Garrel ως Friedrich Bhaer, o Timothee Chalamet ως ο γείτονας τους Laurie, η Laura Dern ως Μητέρα Marmee, ο Chris Cooper ως ο κύριος Laurence και η Meryl Streep στον ρόλο της θείας March συμπληρώνουν το all-star cast.

ΒΡΑΒΕΥΜΕΝΗ ΜΕ OSCAR ΚΑΛΥΤΕΡΩΝ ΚΟΣΤΟΥΜΙΩΝ  

Σκηνοθεσία: ΓΚΡΕΤΑ ΓΚΕΡΓΟΥΪΓΚ
Πρωταγωνιστούν: ΜΕΡΙΛ ΣΤΡΙΠ, ΕΜΑ ΓΟΥΑΤΣΟΝ, ΛΟΥΙ ΓΚΑΡΕΛ, ΚΡΙΣ ΚΟΥΠΕΡ, ΛΟΡΑ ΝΤΕΡΝ, ΤΖΕΪΜΣ ΝΟΡΤΟΝ, ΤΡΕΪΣΙ ΛΕΤΣ, ΤΙΜΟΘΙ ΚΑΛΑΜΕΤ, ΣΙΡΣΑ ΡΟΝΑΝ, ΦΛΟΡΕΝΣ ΠΙΟΥ, ΕΛΙΖΑ ΣΚΑΝΛΕΝ
Διάρκεια: 2:10
Καταλληλότητα:  ΚΑΤΑΛΛΗΛΟ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ
Είδος: ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΟ ΔΡΑΜΑ

ΩΡΕΣ ΠΡΟΒΟΛΩΝ:
Πεμ. /Παρ. /Σαβ. : 19:10  – ΑΙΘΟΥΣΑ 2
 

ΕΥΤΥΧΙΑ

Ένα κορίτσι, μικροπαντρεμένο, ταξιδεύει από το Αϊδίνι στην Ελλάδα με τη μητέρα και τις δύο της κόρες. Στο πλοίο του ξενιτεμού παίρνει απόφαση να μην αφήσει τη ζωή να την προσπεράσει, αλλά να τη ζήσει, όπως θέλει. Και τη ζει! Γράφει ακατάπαυστα σε ό,τι πιάνει το μελάνι, από χαρτοπετσέτες και κουτιά από τσιγάρα μέχρι υπόλοιπα λογαριασμών. Καπνίζει, ερωτεύεται με πάθος, χαρτοπαίζει με θράσος σε πολυτελή σαλόνια, αλλά και σε παράνομα υπόγεια. Μία δασκάλα που γίνεται ηθοποιός στα μπουλούκια και στο θέατρο, μία ποιήτρια που γίνεται η μεγαλύτερη Ελληνίδα στιχουργός του λαϊκού τραγουδιού. Συνεργάζεται με όλες τις διάσημες μουσικές προσωπικότητες της χώρας, από τον Βασίλη Τσιτσάνη και τον Απόστολο Καλδάρα, ως τον Μανώλη Χιώτη, τον Αντώνη Ρεπάνη και τον Μάνο Χατζιδάκι, υψώνοντας θαρραλέα ανάστημα, σε έναν σκληρό και τυπικά ανδροκρατούμενο κόσμο.

Σκηνοθεσία: ΑΓΓΕΛΟΣ ΦΡΑΝΤΖΗΣ
Πρωταγωνιστούν: ΝΤΙΝΑ ΜΙΧΑΗΛΙΔΟΥ, ΑΝΤΩΝΗΣ ΛΟΥΔΑΡΟΣ, ΧΡΥΣΑ ΡΩΠΑ, ΠΑΥΛΟΣ ΟΡΚΟΠΟΥΛΟΣ, ΚΡΑΤΕΡΟΣ ΚΑΤΣΟΥΛΗΣ, ΠΥΓΜΑΛΙΩΝΑΣ ΔΑΔΑΚΑΡΙΔΗΣ, ΚΑΤΙΑ ΓΚΟΥΛΙΩΝΗ, ΛΙΛΑ ΜΠΑΚΛΕΣΗ, ΕΥΑΓΓΕΛΙΑ ΣΥΡΙΟΠΟΥΛΟΥ, ΚΑΡΥΟΦΥΛΛΙΑ ΚΑΡΑΜΠΕΤΗ, ΘΑΝΟΣ ΤΟΚΑΚΗΣ, ΕΥΓΕΝΙΑ ΣΑΜΑΡΑ, ΜΑΤΘΙΛΔΗ ΜΑΓΓΙΡΑ, ΦΟΙΒΟΣ ΔΕΛΗΒΟΡΙΑΣ
Διάρκεια: 2:00
Καταλληλότητα:  ΚΑΤΑΛΛΗΛΟ ΑΝΩ ΤΩΝ 12
Είδος: ΔΡΑΜΑ

ΩΡΕΣ ΠΡΟΒΟΛΩΝ:
Κυρ. /Δευ. /Τριτ. /Τετ. : 19:10  – ΑΙΘΟΥΣΑ 2

Κανονικό 2D: 7€
Μειωμένο 2D: 5€
Κάθε Τετάρτη – Όλοι Μειωμένο: 5€

Κανονικό 3D: 8€
Μειωμένο 3D: 7€
Παιδικό + Παιδική ταινία 3D: 6€
Κάθε Τετάρτη – Όλοι Μειωμένο 3D: 7€


Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.