To πρόγραμμα προβολών στα Victoria Cinemas Cineville Τρίπολης (9/11 - 15/11)

To πρόγραμμα προβολών στα Victoria Cinemas Cineville Τρίπολης (9/11 - 15/11)

Νοέμβριος 08, 2023 - 21:11
0 σχόλια

Σας παρουσιάζουμε το πρόγραμμα της εβδομάδας που ξεκινά από την Πέμπτη 9 Νοεμβρίου έως την Τετάρτη 15 Νοεμβρίου.

The Marvels

ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Καθημερινά 9/11 έως 15/11 στις 19:30 και στις 21:45

Σκηνοθεσία: Nia DaCosta

Ηθοποιοί: Brie Larson, Zawe Ashton, Teyonah Parris, Iman Vellani, Saagar Shaikh, Zenobia Shroff, Park Seo-joon, Samuel L. Jackson

Διάρκεια: 105 λεπτά

Στην ταινία The Marvels των Marvel Studios, η Carol Denvers (Captain Marvel) έχει επανακτήσει την ταυτότητά της από τους τυραννικούς Kree και έχει πάρει και την εκδίκησή της από την Υπέρτατη Νοημοσύνη. Αλλά οι επιπτώσεις των πράξεων την έχουν φορτώσει με μεγάλες ευθύνες. Όταν τα καθήκοντα της την οδηγούν σε μία ανωμαλία στο γαλαξία που συνδέεται με τους Kree, οι δυνάμεις της μπερδεύονται με αυτές της μεγαλύτερης θαυμάστρια της, Kamala Khan, γνωστής κι ως Ms. Marvel, αλλά και της ανιψιάς της, Captain Monica Rambeau, αστροναύτη για την S.A.B.E.R. Αυτή η απρόσμενη ομάδα, ως “The Marvels”, θα μάθει να δουλεύει μαζί, σε αρμονία, με στόχο τη σωτηρία του σύμπαντος.

Trailer: https://youtu.be/NSbRhXwhszo

 

Past Lives - Περασμένες ζωές

ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Πέμπτη 9/11 έως Κυριακή 12/11 στις 21:15

Δευτέρα 13/11 έως Τετάρτη 15/11 στις 19:45

Σκηνοθεσία: Celine Song

Ηθοποιοί: Γκρέτα Λι, Τέο Γιου, Τζον Μαγκάρο

Είδος ταινίας: ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΟ ΔΡΑΜΑ

Χώρα παραγωγής: ΗΠΑ & ΝΟΤΙΑ ΚΟΡΕΑ

Διάρκεια: 105 λεπτά

Η Νόρα και ο Χε-Σαν, δύο βαθιά συνδεδεμένοι παιδικοί φίλοι, χωρίζονται όταν η οικογένεια της Νόρα μεταναστεύει από τη Νότια Κορέα. Δύο δεκαετίες μετά, επανασυνδέονται στη Νέα Υόρκη και περνάνε μία μοιραία εβδομάδα καθώς βρίσκονται αντιμέτωποι με το πεπρωμένο, την αγάπη και τις επιλογές που καθορίζουν μία ζωή.

To γενναιόδωρο ντεμπούτο της κορεάτικης καταγωγής Σελίν Σονγκ έκλεψε τις εντυπώσεις στο Φεστιβάλ του Σάντανς και συγκίνησε κοινό και κριτικούς με μία γλυκόπικρη ιστορία για την αγάπη, τη μοίρα και όλα όσα καθορίζουν την προσωπικότητα και την πορεία ενός ανθρώπου.

Στην αυτοβιογραφική και αριστοτεχνικά κεντημένη ιστορία οι ερμηνείες των Γκρέτα Λι, Τέο Γιου και Τζον Μαγκάρο εκφράζουν με αφοπλιστική απλότητα τα αναπάντητα ερωτηματικά στα κρίσιμα, υπαρξιακά θέματα της ζωής.

Trailer: https://youtu.be/NfWgCf5sE7U

 

The Good Mother - Μια μητέρα εκδικείται

ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Καθημερινά 9/11 έως 15/11 στις 21:30

Σκηνοθεσία: Miles Joris-Peyrafitte

Ηθοποιοί: Olivia Cooke, Hilary Swank, Jack Reynor, Larry Fessenden

Διάρκεια: 90 λεπτά

Mια δημοσιογράφος μετά τη δολοφονία του γιου της σχηματίζει μια απίθανη συμμαχία με την έγκυο κοπέλα του για να εντοπίσει τους υπεύθυνους για τον θάνατό του. Μαζί, αντιμετωπίζουν έναν κόσμο ναρκωτικών και διαφθοράς.

Trailer: https://youtu.be/d5EcA1KFom4

 

Ακάλεστος στο party - Σπήλιος Φλώρος

Παρασκευή 10/11 στις 22:00

Προπώληση εισιτηρίων: https://www.more.com/theater/spilios-floros-akalestos-sto-party-on-tour-1/

Ο Σπήλιος Φλώρος παρουσιάζει τη δεύτερη σόλο stand up comedy παρασταση του! Mετά το πρώτο του Stand Up Comedy Solo «Ξέρω τις Κινήσεις», επιστρέφει με ολοκαίνουρια κείμενα με μια ακόμα πιο ώριμη και ολοκληρωμένη παράσταση. Μέσα από την κωμωδία, ο Σπήλιος ανακαλύπτει τον εαυτό του και διαχειρίζεται εσωτερικές μάχες. Παράλληλα παντρεύεται, χωρίζει, συμφιλιώνεται με το πένθος, προσπαθεί με κάθε τρόπο να μην είναι το πιο αμήχανο άτομο στον πλανήτη και εν τέλει συνειδητοποιεί με τον καλύτερο δυνατό τρόπο ό,τι έμαθε μικρός: «Δεν υπάρχει δε μπορώ, υπάρχει δε θέλω». Αφορμή για όλα αυτά, ένα πάρτυ στο οποίο προφανώς δεν τον κάλεσε κανείς. Ο Σπήλιος πάει ακάλεστος, και περιγράφει όλη τη διαδικασία σε μια παράσταση με πολύ γέλιο και τρελό τζέρτζελο.

 

FIVE NIGHTS AT FREDDY’S

ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Σάββατο 11/11 και Κυριακή 12/11 στις 19:00

Σκηνοθεσία:Έμα Τάμι

Ηθοποιοί: Τζος Χάτσερσον, Ελίζαμπεθ Λέιλ, Κατ Κόννερ Στέρλινγκ, Πάιπερ Ρούμπιο, Μαίρη Στιούαρτ Μάστερσον και Μάθιου Λίλαρντ

Διάρκεια:110 λεπτά

Καταλληλότητα: Κ15

Μπορείς να επιβιώσεις πέντε νύχτες; Η ταινία διηγείται την ιστορία ενός ταλαιπωρημένου νυχτοφύλακα, ο οποίος ξεκινά να εργάζεται στην πιτσαρία Φρέντι Φάζμπεαρ. Κατά τη διάρκεια της πρώτης του μέρας στη δουλειά , συνειδητοποιεί ότι η νυχτερινή βάρδια στου Φρέντι θα είναι πιο δύσκολη απ’ όσο νόμιζε.

Trailer:https://youtu.be/a3DqEvwDF4w

 

Μυστήριο στη Βενετία - A Haunting in Venice

ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Δευτέρα 13/11 έως Τετάρτη 15/11 στις 19:15

Σκηνοθεσία: Kenneth Branagh

Ηθοποιοί: Kenneth Branagh, Kelly Reilly, Jamie Dornan, Tina Fey, Camille Cottin, Kyle Allen, Riccardo Scamarcio, Jude Hill, Michelle Yeoh

Διάρκεια: 103 λεπτά

H ταινία διαδραματίζεται στην απόκοσμη, μεταπολεμική Βενετία την Παραμονή των Αποκριών και αποτελεί την επιστροφή του διάσημου Ηρακλή Πουαρό που καλείται να λύσει ένα τρομακτικό μυστήριο. Συνταξιούχος πλέον και αυτοεξόριστος στην πιο λαμπερή πόλη του κόσμου, ο Πουαρό παρευρίσκεται απρόθυμα σε μια συνεδρίαση σε ένα παρακμιακό, στοιχειωμένο παλάτι. Όταν ένας από τους καλεσμένους δολοφονείται, ο ντετέκτιβ βρίσκεται μπλεγμένος σε έναν απαίσιο κόσμο σκιών και μυστικών.

Το μεταφυσικό θρίλερ βασίζεται στο αστυνομικό μυθιστόρημα «Το Πάρτυ» (Hallowe’en Party) της Άγκαθα Κρίστι, με σκηνοθέτη και πρωταγωνιστή τον βραβευμένο με Oscar® Kenneth Branagh στο ρόλο του διάσημου ντετέκτιβ Ηρακλή Πουαρό.

Trailer:https://youtu.be/c_W4uNLx9gQ

 

Ο εξορκιστής: πιστός - The exorcist: believer

ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Δευτέρα 13/11 έως Τετάρτη 15/11 στις 22:00

Σκηνοθεσία: David Gordon Green

Ηθοποιοί: Ellen Burstyn, Jennifer Nettles, Ann Dowd, Leslie Odom Jr., Raphael Sbarge, Lidya Jewett, Antoni Corone, Olivia O'Neill

Διάρκεια: 111 λεπτά

Μετά τον τραγικό θάνατο της εγκύου συζύγου του στον φονικό Σεισμό στην Αϊτή πριν από 12 χρόνια, ο Βίκτορ Φίλντινγκ έχει μεγαλώσει μόνος του την κόρη τους Άντζελα. Αλλά όταν η Άντζελα και η φίλη της Κάθριν εξαφανίζονται στο δάσος και επιστρέφουν τρεις μέρες μετά χωρίς καμία ανάμνηση του τι συνέβη, ξεκινάει μία σειρά από αλυσιδωτά γεγονότα που θα αναγκάσουν τον Βίκτορ να αντιμετωπίσει το απόλυτο κακό και, μέσα στην απόγνωση και τον τρόμο του, να αναζητήσει το μοναδικό άτομο που έχει βιώσει κάτι αντίστοιχο: την Κρις ΜακΝιλ.

Trailer:https://youtu.be/5mDCC5jYqt4

 

AFTER 5: ΟΛΑ ΜΕΤΑ

ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Σάββατο 11/11 και Κυριακή 12/11 στις 19:15

Σκηνοθεσία: Castille Landon

Ηθοποιοί: Hero Fiennes Tiffin, Josephine Langford, Louise Lombard, Mimi Keene, Stephen Moyer, Benjamin Mascolo, Jessica Webber

Διάρκεια: 93 λεπτά

Η πέμπτη και τελευταία ταινία του franchise AFTER που αγκαλιάστηκε από το κοινό, βλέπει τη συναισθηματική κορύφωση του διαχρονικού ρομάντζου, του Χάρντιν και της Τέσα.

Για ένα ζευγάρι που τα έχει περάσει όλα, μένει μόνο ένα ερώτημα: τι γίνεται ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΟΛΑ;

Trailer:https://youtu.be/oLpPJdKK-XU

 

O Μικρός Νικόλας: Τι περιμένουμε για να είμαστε ευτυχισμένοι; (ΜΕΤΑΓΛ)

ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Σάββατο 11/11 και Κυριακή 12/11 στις 17:15

Σκηνοθεσία: Amandine Fredon

ΤΙΣ ΦΩΝΕΣ ΤΟΥΣ ΔΑΝΕΙΖΟΥΝ ΟΙ: Γιάννης Καραούλης, Πέτρος Κονόμου, Σκεύος Πολυκάρπου, Εύρος Βασιλείου, Μάριαν Κυπριανού, Γιώργος Ευαγόρου, Άντονυ Παπαμιχαήλ, Θανάσης Δρακόπουλος, Μαρία Κάνθερ, Ζωή Κυπριανού, Άρης Κυπριανού, Νάτια Χαραλάμπους, Χρήστος Γρηγοριάδης

Είδος ταινίας: ANIMATION

Χώρα παραγωγής: ΓΑΛΛΙΑ, ΛΟΥΞΕΜΒΟΥΡΓΟ & ΚΑΝΑΔΑ

Διάρκεια: 85 λεπτά

Σκυμμένοι πάνω από σε ένα λευκό χαρτί κάπου ανάμεσα στη Μονμάρτρη και το Σεν Ζερμέν, ο Jean-Jacques Sempe και ο Rene Goscinny δίνουν πνοή σε ένα σκανταλιάρικο αγόρι, τον μικρό Νικόλα. Μία επεισοδιακή ζωή γεμάτη παιχνίδι, φίλους, καλαμπούρια, τιμωρίες, πολύτιμα μαθήματα και διαφωνίες απλώνεται μπροστά στον Μικρό Νικόλα. Καθώς η ιστορία εξελίσσεται, το παιχνιδιάρικο αγόρι τρυπώνει στο στούντιο των δημιουργών του και μαθαίνει για τη γνωριμία και τη φιλία τους, αλλά και για τα παιδικά τους χρόνια.

Η βραβευμένη γαλλική ταινία animation «O Μικρός Νικόλας: Τι περιμένουμε για να είμαστε ευτυχισμένοι;» βασίζεται στα αγαπημένα κόμικς και παιδικά βιβλία των Jean-Jacques Sempé and René Goscinny και τιμά το πνεύμα των θρυλικών δημιουργών και του εμβληματικού έργου τους.

Trailer: https://youtu.be/LcEmwN5_Dl4

 

Οι ευχούληδες 3 Μαζί για μπάντα (ΜΕΤΑΓΛ)

ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Πέμπτη 9/11 και Παρασκευή 10/11 στις 19:00

Σάββατο 11/11 και Κυριακή 12/11 στις 17:30

Σκηνοθεσία: Walt Dohrn & Tim Heitz

Τις φωνές τους δανείζουν οι: Ελένη Μπίκου, Τάσος Νταπαντάς, Κώστας Αποστολίδης, Κωνσταντίνος Τσουμπάρης, Δημήτρης Μπαμπανιώτης, Κώστας Αποστολίδης, Κώστας Τερζάκης

Διάρκεια:92 λεπτά

Μετά από δύο ταινίες πραγματικής φιλίας και ατελείωτου φλερτ, η Πόπη και ο Κλωνάρης είναι πλέον επίσημα ζευγάρι (#broppy)! Όσο έρχονται πιο κοντά, η Πόπη ανακαλύπτει ότι ο Κλωνάρης έχει ένα μυστικό παρελθόν. Ήταν κάποτε μέλος της αγαπημένης της boyband, των BroZone, μαζί με τους τέσσερις αδελφούς του: τον Φλόιντ, τον Τζον Ντόρι, τον Σπρους και τον Κλέι. Οι BroZone διαλύθηκαν όταν ο Κλωνάρης ήταν ακόμα μωρό, ενώ ακολούθησε και η διάλυση της οικογένειας. Από τότε ο Κλωνάρης δεν έχει δει τους αδελφούς του ποτέ ξανά. Αλλά όταν ο Βέλβετ και ο Βενίρ, δύο μοχθηροί ποπ σταρ, απαγάγουν τον αδελφό του Κλωνάρη, τον Φλόιντ, για το μουσικό του ταλέντο, ο Κλωνάρης και η Πόπη ξεκινούν ένα δύσκολο και συναισθηματικό ταξίδι για να φέρουν κοντά τα υπόλοιπα αδέλφια και να σώσουν τον Φλόιντ από την αφάνεια και όχι μόνο.

Trailer: https://youtu.be/DJyNXEBqT40

 

PAW PATROL: Η ΣΟΥΠΕΡ ΤΑΙΝΙΑ (ΜΕΤΑΓΛ)

ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Σάββατο 11/11 στις 17:00

Σκηνοθεσία: Cal Brunker

ΤΙΣ ΦΩΝΕΣ ΤΟΥΣ ΔΑΝΕΙΖΟΥΝ ΟΙ: Μυρτώ Ναούμ, Θανάσης Μαυρογιάννης, Κωνσταντίνος Λιάσκας, Ιωάννα Αβδελοπούλου, Μιχάλης Αποσκίτης, Άγγελος Χρυσανθίδης, Γιώργος Μαντάς, Βαγγέλης Χαλκιαδάκης, Άρτεμις Ματαφιά, Φρύνη Δήμου, Κώστας Αποστολίδης

Διάρκεια:92 λεπτά

Όταν ένας μαγικός μετεωρίτης πέφτει στην Πόλη της Περιπέτειας, τα κουτάβια του PAW Patrol αποκτούν υπερδυνάμεις, μεταμορφώνοντάς τα σε Υπερκουτάβια! Για τη Σκάι, το νεαρότερο μέλος της ομάδας, οι νέες δυνάμεις που αποκτά ήταν όνειρο ζωής. Αλλά τα πράγματα χειροτερεύουν όταν ο μεγαλύτερος αντίπαλος των κουταβιών, ο Δήμαρχος Χάμντινγκερ, το σκάει από τη φυλακή και συνεργάζεται με μία τρελή επιστήμονα για να κλέψει τις υπερδυνάμεις και για τους δύο κακούς. Με τη μοίρα της Πόλης της Περιπέτειας να κρέμεται από μια κλωστή, τα Υπερκουτάβια πρέπει να σταματήσουν τους κακούς προτού να είναι πολύ αργά και η Σκάι θα μάθει ότι ακόμα και το πιο μικρό κουτάβι μπορεί να κάνει τη μεγαλύτερη διαφορά.

Trailer:https://youtu.be/lPeKv1O-1nY

 

ΣΤΟ ΣΤΟΙΧΕΙΟ ΤΟΥΣ (ΜΕΤΑΓΛ)

ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Κυριακή 12/11 στις 17:00

Διάρκεια:109 λεπτά

Μια νέα πρωτότυπη ταινία που μεταφέρει τους θεατές σε ένα ξεχωριστό μέρος που ονομάζεται Πόλη των Στοιχείων, όπου σε αυτή ζουν και εργάζονται πολλά στοιχεία. Το trailer μας παρουσιάζει κάθε στοιχείο – τον αέρα, τη γη, το νερό και τη φωτιά – και τι τα ξεχωρίζει σύμφωνα με τη Φλόγα, μια έξυπνη και φλογερή γυναίκα που δεν έφευγε πότε μακριά από το σπίτι της, στη Φάιαρ Τάουν. Στην ταινία όμως βγαίνει επιτέλους από τo "στοιχείο" της για να εξερευνήσει αυτόν τον θεαματικό κόσμο που γεννήθηκε από τη φαντασία των δημιουργών της Pixar και σχεδιάστηκε ειδικά για μία μοναδική εμπειρία στη μεγάλη οθόνη. Η Πόλη των Στοιχείων εμπνέεται από μεγάλες πόλεις σε όλο τον κόσμο και αγκαλιάζει τη συνεισφορά που έχει η κάθε κοινότητα των διαφορετικών στοιχείων σε αυτή—από γιγάντια κτίρια σαν πεύκα και ουρανοξύστες με καταρράκτες έως ένα γήπεδο σε σχήμα ανεμοστρόβιλου με το όνομα Το Στάδιο του Κυκλώνα.

Trailer: https://youtu.be/dft_Nr_6te4

Ειδήσεις: 

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.