Πρεμιέρα με ήττα για την Κ17 του Αστέρα

Πρεμιέρα με ήττα για την Κ17 του Αστέρα

Σεπτέμβριος 11, 2017 - 13:30
0 σχόλια

Με ξεκίνησε τις υποχρεώσεις της η Κ17 του Αστέρα Τρίπολης στην πρεμιέρα του ηλικιακού πρωταθλήματος της Super League από τον Παναθηναϊκό στις εγκαταστάσεις του «Γεώργιος Καλαφάτης» με σκορ 2-1.

Η Κ17 του Αστέρα Τρίπολης την περσινή σεζόν είχε φθάσει μέχρι τον τελικό του ηλικιακού πρωταθλήματος της Super League είχε δύσκολο έργο στην πρώτη αγωνιστική απέναντι στον Παναθηναϊκό σε ένα παιχνίδι όπου το τελικό 2-1 αδικεί την προσπάθεια της ομάδας του Κώστα Μπεντεβή.

Ο Παναθηναϊκός με δύο γκολ του Ηλιάδη στο 42’ και στο 60’ πήραν το προβάδισμα με τον Τζίμα να σκοράρει για τον Αστέρα στο 65’ και στον ίδιο ποδοσφαιριστή να ακυρώνεται γκολ στο πρώτο μέρος.

Στην συνέχεια παρά την προσπάθεια των κιτρινομπλέ και την πίεση που άσκησαν για να ισοφαρίσουν οι πράσινοι κράτησαν το 2-1 που ήταν και το τελικό αποτέλεσμα παίρνοντας έτσι την πρώτη τους νίκη στο πρωτάθλημα.

Παναθηναϊκός: Χριστοδούλης, Βαγιανίδης, Παρασκευόπουλος, Σαντικάϊ, Καραγιάννης, Ηλιάδης, Σαμαράς, Αλεξανδρόπουλος, Σερπέζης, Αθανασακόπουλος, Ζαγαρίτης.

Αστέρας Τρίπολης: Πέτρου, Σταθόπουλος, Βασιλικόπουλος (70' Τζήλος), Μιχελής, Τζίμας, Τανουσαϊ, Μπλάτσος, Κωτσόπουλος (52' Ρεσούλι), Ντίνος, Μιχόπουλος, Χριστόπουλος (46' Μπέρκης).

Ειδήσεις: 

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.