Πού θα τοποθετηθούν πίνακες ανακοινώσεων στο Άστρος

Πού θα τοποθετηθούν πίνακες ανακοινώσεων στο Άστρος

Φεβρουάριος 26, 2020 - 16:35
0 σχόλια

Το Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου Βόρειας Κυνουρίας κατά τη συνεδρίασή του στις 17.02.2020 εξέδωσε την αριθμ. 34/2020 απόφασή του με θέμα: "Έγκριση της απόφασης με αριθμό 7/2020 της Επιτροπής Ποιότητας Ζωής,σχετικά με την τοποθέτηση πινάκων ανακοινώσεων σε κοινόχρηστους χώρους της Κοινότητας Άστρους του Δήμου Βόρειας Κυνουρίας."

Αναλυτικά θα τοποθετηθούν:

  • Δύο (2) πίνακες στο χώρο της λαϊκής αγοράς και ειδικότερα ένας στην είσοδο του χώρου στάθμευσης από την οδό Αρχαιολογικού Μουσείου και ένας στην είσοδο από την οδό Δημητρίου Καρυτσιώτη.
  •  Έναν (1) πίνακα στο χώρο του Κοιμητηρίου Άστρους επί του τοιχίου αυτού
  •  Έναν (1) πίνακα στον κοινόχρηστο χώρο πλησίον του «κρεοπωλείου Αρβανίτη», με την υποχρέωση τήρησης των όρων του άρθρου 11 του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας, ως ισχύει.
  •  Έναν (1) πίνακα στον κοινόχρηστο χώρο στις δημοτικές οδούς που συμβάλλουν στη θέση του «ιατρείου Α. Μίχου», με την υποχρέωση τήρησης των όρων του άρθρου 11 του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας, ως ισχύει.
  •  Έναν (1) πίνακα στο χώρο της κεντρικής πλατείας του Άστρους και ειδικότερα εντός της νησίδας πρασίνου πλησίον του χώρου στάθμευσης των ταξί επί της οδού Ι. Κυριακού.
  •  Δύο (2) πίνακες στον κοινόχρηστο χώρο πλατείας Χριστίνας Δαλιάνη και ειδικότερα έναν (1) εντός της νησίδας πρασίνου πλησίον του ναού του Αγίου Παύλου και έναν (1) εντός της παράλληλης με το πεζοδρόμιο της οδού Λουκούς νησίδας πρασίνου.

Στον περιβάλλοντα χώρο των ναών των Αγίων Αναργύρων και Αγίου Κωνσταντίνου στο Άστρος, καθώς και των ναών Αγίας Παρασκευής και «Παναγίας» στον Άγιο Ιωάννη, θα τοποθετηθούν πίνακες ανακοινώσεων μόνο μετά από σύμφωνη γνώμη των ιδιοκτητών των εν λόγω χώρων.

Ειδήσεις: 

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.