Πόσα αυτοκίνητα κινήθηκαν στον αυτοκινητόδρομο «Μορέας» τις γιορτές των Χριστουγέννων, της Πρωτοχρονιάς και των Φώτων

Πόσα αυτοκίνητα κινήθηκαν στον αυτοκινητόδρομο «Μορέας» τις γιορτές των Χριστουγέννων, της Πρωτοχρονιάς και των Φώτων

Ιανουάριος 08, 2024 - 16:46
0 σχόλια

Εκατοντάδες χιλιάδες ήταν και φέτος οι επισκέπτες που επέλεξαν την Πελοπόννησο για τις εορτές των Χριστουγέννων, σύμφωνα και με τα στοιχεία της Παραχωρησιούχου Εταιρείας ΜΟΡΕΑΣ ΑΕ.

Όπως δείχνουν τα επίσημα στοιχεία φέτος τις γιορτές σημειώθηκε αύξηση της τάξης του 3,7% στην κίνηση των οχημάτων στον αυτοκινητόδρομο Κόρινθος - Τρίπολη - Καλαμάτα και Κλάδος Λεύκτρο – Σπάρτη.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του ArcadiaPortal.gr το διάστημα από 22 Δεκεμβρίου 2023 έως τις 7 Ιανουαρίου 2024 κινήθηκαν στο σύνολο του αυτοκινητοδρόμου 943.800 οχήματα.

Ενώ το αντίστοιχο περσυνό διάστημα από 22 Δεκεμβρίου 2022 έως τις 8 Ιανουαρίου του 2023 , 910.00 οχήματα κινήθηκαν από τον αυτοκινητόδρομο.

*Τα παραπάνω στοιχεία αφορούν και τα δύο ρεύματα κυκλοφορίας στο σύνολο του αυτοκινητοδρόμου Κόρινθος - Τρίπολη - Καλαμάτα και Κλάδος Λεύκτρο – Σπάρτη.


Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.