Πορεία γεμάτη ισορροπία για την Τεγέα

Πορεία γεμάτη ισορροπία για την Τεγέα

Φεβρουάριος 15, 2024 - 11:40
0 σχόλια

Η Τεγέα βρίσκεται στην έκτη θέση του βαθμολογικού πίνακα του πρωταθλήματος της Α’ Αρκαδίας μετά το τέλος της 14ης αγωνιστικής με τους αριθμούς της να μαρτυρούν και την συνολική της εικόνα στο γήπεδο.

Οι αριθμοί της Τεγέας λένε 19 γκολ υπέρ και 20 κατά και δείχνουν ισορροπία και αυτό έχει ως συνέπεια η ομάδα να να έχει φτάσει τους 19 βαθμούς έχοντας πέντε νίκες, τέσσερις ισοπαλίες και πέντε ήττες με τον απολογισμό αυτό να οδηγεί ξανά στην ισορροπία που λέγαμε.

Οι πράσινοι είναι μια σκληροτράχηλη ομάδα, ένα σύνολο σοβαρό και δουλεμένο που διακρίνεται για την μαχητικότητα του και για τον τρόπο με τον οποίο αντιμετωπίζει τα παιχνίδια που την εφετινή σεζόν μάλιστα έχει δείξει μέταλλο στα μεγάλα παιχνίδια που έδωσε ως τώρα σπαταλώντας όμως βαθμούς στους πιο βατούς της αγώνες σε μια αντίθεση πραγμάτων.

Παράλληλα η Τεγέα έχει δημιουργήσει τον δικό της ομοιογενή κορμό που βασίζεται σε πολλά νέα παιδιά τα οποία έχουν κάνει το βήμα μπροστά και έχουν γίνει οι απόλυτοι πρωταγωνιστές της ομάδας.

Η ισορροπία των βαθμών των αποτελεσμάτων και των γκολ υπέρ/κατά για την εφετινή πορεία ως τώρα της Τεγέας στο πρωτάθλημα της Α’ Αρκαδίας είναι το επιστέγασμα της καλής δουλειάς.

Ειδήσεις: 

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.