Ποια καταστήματα είναι ανοικτά την Κυριακή

Ποια καταστήματα είναι ανοικτά την Κυριακή

Ιανουάριος 03, 2021 - 10:17
0 σχόλια

Σε καθεστώς ακόμα πιο αυστηρού lockdown μπήκε από σήμερα, Κυριακή 3 Ιανουαρίου, η χώρα, και μόνο συγκεκριμένα καταστήματα θα είναι ανοιχτά.

Τα σούπερ μάρκετ και άλλα καταστήματα τροφίμων (μίνι μάρκετ, φούρνοι, κρεοπωλεία, ιχθυοπωλεία, ζαχαροπλαστεία κ.λπ.) μπορούν να λειτουργήσουν με προτεινόμενο ωράριο 07:00-20:30, σύμφωνα με σχετικό ΦΕΚ. Σημειώνεται πως για την πρώτη Κυριακή του έτους είχε ανακοινωθεί πως θα παραμείνουν κλειστά τα καταστήματα των αλυσίδων σούπερ μάρκετ Σκλαβενίτης, ενώ στην αλυσίδα Μασούτης θα λειτουργήσουν επιλεγμένα καταστήματα με ωράριο 10:00-16:00.

Από την άλλη, τα ΑΒ Βασιλόπουλος έχουν ανακοινώσει ότι θα λειτουργήσουν με ωράριο 9:00-17:00.

Αυτό που θα πρέπει να έχουν υπόψιν τους οι καταναλωτές, είναι ότι πρόκειται για προτεινόμενο ωράριο λειτουργίας των σούπερ μάρκετ, και καλό είναι να ενημερώνονται για το ωράριο λειτουργίας του καταστήματος που τους ενδιαφέρει είτε μέσω τηλεφωνικής επικοινωνίας, είτε επισκεπτόμενοι τις ιστοσελίδες τους είτε τις σελίδες στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Tags: 

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.