Το ποδοσφαιρικό come back του Γιώργου Αγγελόπουλου

Το ποδοσφαιρικό come back του Γιώργου Αγγελόπουλου

Ιούλιος 13, 2020 - 22:38
0 σχόλια

Ο Γιώργος Αγγελόπουλος επιστρέφει και πάλι στην αγωνιστική δράση έχοντας αφήσει πίσω του για τα καλά τα όσα προβλήματα με τους τραυματισμούς που αντιμετώπισε και τον ταλαιπώρησαν την περσινή χρονιά.

Η αγάπη και το πάθος για το ποδόσφαιρο ξεπερνούν εμπόδια και κάνουν το προσωπικό "θέλω" ακλόνητο για αυτούς που ξέρουν και μπορούν να ανταπεξέλθουν στα δύσκολα αλλά και στις ατυχίες που μπορεί να προκύψουν.

Κάτι ανάλογο συμβαίνει και με την περίπτωση του Γιώργου Αγγελόπουλου ο οποίος είναι έτοιμος για το δικό του ξεχωριστό come back στα Αρκαδικά γήπεδα κάνοντας το γεμάτος όρεξη και με τεράστια δίψα για να αποδείξει πως είναι και πάλι εδώ.

Ο "Deck" είναι ένας γεννημένος σκόρερ, ένας παίχτης που ζει την κάθε του ποδοσφαιρική στιγμή έντονα και ρουφά με όλη του την ενέργεια το κάθε λεπτό που φορά σορτσάκι και μπαίνει μέσα στο γήπεδο.

Είναι ξεκάθαρο πως η επιστροφή του Γιώργου Αγγελόπουλου στον Πανθυρεατικό αποκτά μεγάλη σημασία και μιλάμε για μια ιδιότυπη εσωτερική μεταγραφή ενός ποδοσφαιριστή που η συμβολή του στους κιτρινόμαυρους είναι πάντα μεγάλη.

Κάπως έτσι λοιπόν ο Γιώργος Αγγελόπουλος που όλο αυτό το διάστημα δούλεψε πνευματικά και σωματικά και έκανε τον δικό του αγώνα είναι πλέον έτοιμος για την μεγάλη του επιστροφή από την νέα σεζόν στο τοπικό πρωτάθλημα της Αρκαδίας.

Ειδήσεις: 

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.