Πέθανε ο Γορτύνιος ηθοποιός του Ελληνικού κινηματογράφου Θεόδωρος Κατσαδράμης

Πέθανε ο Γορτύνιος ηθοποιός του Ελληνικού κινηματογράφου Θεόδωρος Κατσαδράμης

Μάρτιος 22, 2024 - 17:18
0 σχόλια

Πέθανε ο ηθοποιός Θεόδωρος Κατσαδράμης σε ηλικία 94 ετών. Ο Έλληνας ηθοποιός με καταγωγή από την Γορτυνία και πιο συγκεκριμένα από το χωριό Δόξα είχε ασχοληθεί με το θέατρο, τον κινηματογράφο αλλά και την τηλεόραση έφυγε από τη ζωή.

Μάλιστα όπως έγινε γνωστό από το post του προέδρου του ΣΕΗ και βουλευτή Σπύρου Μπιμπίλα η εξόδιος ακολουθία του ηθοποιού Θεόδωρου Κατσαδράμη θα γίνει την Τρίτη 26 Μαρτίου στο χωριό του Δόξα Γορτυνίας.

Ποιος ήταν ο Θεόδωρος Κατσαδράμης

Ο Θεόδωρος Κατσαδράμης είχε γεννηθεί το 1929 στη Δόξα Γορτυνίας. Ο ηθοποιός εκπαιδεύτηκε στη δραματική σχολή του Θεάτρου Τέχνης ενώ η πρώτη του εμφάνιση στο θέατρο ήταν το 1954.

Ο Θεόδωρος Κατσαδράμης κατά τη διάρκεια της καριέρας του έπαιξε σε δεκάδες παραστάσεις αλλά και σε ταινίες. Μεγάλη επιτυχία γνώρισε μέσα από τον πρωταγωνιστικό του ρόλο στην σειρά «Ο ταξιτζής μας», που παιζόταν τη δεκαετία του 1970. Ο ηθοποιός είχε παντρευτεί δύο φορές, την πρώτη φορά με την Αγγέλικα Καπελλάρη και τη δεύτερη με την Καίτη Παπανίκα με την οποία απέκτησαν και έναν γιο.

Το post του Σπύρου Μπιμπίλα

Πριν από λίγο μάθαμε την αποχώρηση από την ζωή του παλαίμαχου σπουδαίου ηθοποιού μας Θόδωρου Κατσαδράμη από τον αγαπημένο γιο του Δημήτρη.. Γεννημένος το 1929 και σπουδαίο στέλεχος του Θεάτρου Τέχνης, μέλος του ΣΕΗ, έγινε αγαπητός από τις δεκάδες ταινίες που έπαιξε από το 1955 ως το 2010 και από τον θρυλικό ρόλο του ΤΑΞΙΤΖΗ στην τηλεόραση το 1975..Εργατης του θεάτρου, αγωνιστής και οικογενειάρχης..Υπήρξε σύζυγος της Αγγέλικας Καπελλαρή και μετέπειτα της Καίτης Παπανίκα με την οποία απέκτησε τον Δημήτρη. Η εξόδιος ακολουθία θα γίνει από Τρίτη στο χωρίο του.. Καλό ταξίδι αγαπημένε φίλε κ συνάδελφε Θοδωρή.

Φωτογραφία άρθρου από το post του Σπύρου Μπιμπίλα στο instagram

Ειδήσεις: 

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.