Παρουσίαση βιβλίου του κυρίου Στέλιου Παπαντώνη στο ίδρυμα Ζαφείρη (pics,vid)

Παρουσίαση βιβλίου του κυρίου Στέλιου Παπαντώνη στο ίδρυμα Ζαφείρη (pics,vid)

Οκτώβριος 02, 2022 - 13:53
0 σχόλια

Το απόγευμα του Σαββάτου 1 Οκτωβρίου  πραγματοποιήθηκε στο ίδρυμα Αγγελικής και Λεωνίδα Ζαφείρη,  η παρουσίαση του βιβλίου του πρώην δασκάλου Στέλιου Παπαντώνη, με τίτλο «Πρωτοβάθμια σχολεία στην Κυνουρία- τα πρώτα βήματα».

 

Η παρουσίαση έγινε από την κυρία Τετώρου,  ενώ παρουσίασαν αποσπάσματα από το βιβλίο ο πρώην δήμαρχος κ.  Δαλιάνης Ευστράτιος, ο κ. Βέργος ,η κυρία Θωμοπούλου, ο κ. Τσιλικάς και τέλος η σύζυγος του κυρίου Παπαντώνη.

Η αίθουσα ήταν κατάμεστη, από συναδέλφους καθηγητές και  δασκάλους όλων των βαθμιδών , από παλιούς μαθητές του συγγραφέα αλλά και  από φίλους και γνωστούς που τίμησαν τον σεβαστό σε όλους δάσκαλο κ.  Στέλιο Παπαντώνη

Μεταξύ άλλων βρέθηκαν οι βουλευτές Αρκαδίας του ΠΑΣΟΚ κ Οδυσσέας Κωνσταντινόπουλος ,του ΣΥΡΙΖΑ κ.Γιώργος .Παπαηλιού ,οι Δήμαρχοι κ.Γεώργιος .Καμπύλης και Τριπολης κ. Κ. Τζιούμης, αντιδήμαρχοι, περιφερειακοί και δημοτικοί σύμβουλοι, ιερείς της περιοχής, ο κ Γκέσουρας διευθυντής Α' βαθμιας εκπαίδευσης, πρόεδροι τοπικών   φορέων και συλλόγων.

Η ομάδα του Arcadiaportal.gr εύχεται στον αγαπητό δάσκαλο το βιβλίο του να είναι καλοτάξιδο !

Video: 

ArcadiaPortal.gr Παρουσίαση βιβλίου του Στέλιου Παπαντώνη στο ίδρυμα Ζαφείρη


Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.