Παρουσίαση Προγραμμάτων Σπουδών του «ΙΣΑΕΚ ΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΟΥ» στην Τρίπολη

Παρουσίαση Προγραμμάτων Σπουδών του «ΙΣΑΕΚ ΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΟΥ» στην Τρίπολη

Απρίλιος 19, 2024 - 20:00
0 σχόλια

Είστε έτοιμοι για μια σημαντική επιλογή στην εκπαίδευσή σας; Η ΙΣΑΕΚ ΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΟΥ έρχεται στην όμορφη πόλη μας!

Το Σάββατο 20 Απριλίου, θα έχετε την ευκαιρία να τους γνωρίσετε από κοντά στο ξενοδοχείο Μαίναλον και να συζητήσετε τις ευκαιρίες σπουδών που σας προσφέρουν. Κλείστε το δικό σας ατομικό ραντεβού τώρα και εξερευνήστε το μέλλον σας στην εκπαίδευση! Επικοινωνήστε σήμερα για να κλείσετε το ραντεβού σας!

Η ΙΣΑΕΚ Αγγελοπούλου, συνεχίζει τη μέχρι τώρα επιτυχημένη πορεία της στο χώρο της ιδιωτικής εκπαίδευσης , με μοναδικό στόχο την εξειδίκευση, κατάρτιση και απόκτηση τεχνογνωσίας.

Οι τομείς στους οποίους θα κινηθούμε αυτή τη χρονιά, είναι η μόδα και ομορφιά, διοίκηση και οικονομία ,τομέας υγείας καθώς και ο τεχνικός κλάδος.

Παράλληλα διενεργούνται και ταχύρρυθμα εξειδικευμένα σεμινάρια .

Στην ουσία θα υπάρχει εκπαίδευση δυο ταχυτήτων.

Από τη μια πλευρά έχουμε την ΙΣΑΕΚ που είναι διετούς φοίτησης με υποχρεωτική πρακτική άσκηση, η οποία οδηγεί σε εξετάσεις πιστοποίησης και κρατικό δίπλωμα επιπέδου 5 και από την άλλη , έχουμε τα ταχύρρυθμα εξειδικευμένα σεμινάρια που στόχο έχουν την τεχνική μόνο κατάρτιση.

Μπορείτε να μας βρείτε στο site μας https://texnikaiomorfia.gr όπου εκεί μπορείτε να βρείτε όλες τις πληροφορίες σχετικά με τις ειδικότητες μας αλλά και τα ταχύρρυθμα σεμινάρια.

Στο τηλέφωνο 2721080990

Και στη διεύθυνση : Αναγνωσταρά 28 στο κέντρο της Καλαμάτας.


Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.