Παρουσίαση βιβλίου της Γιάννας Αγγελοπούλου-Δασκαλάκη στην Τρίπολη

Παρουσίαση βιβλίου της Γιάννας Αγγελοπούλου-Δασκαλάκη στην Τρίπολη

Ιανουάριος 17, 2014 - 10:52
3 σχόλια

Το Σάββατο 25 Ιανουαρίου 2014 και ώρα 19.30 στο Αμφιθέατρο του Αποστολοπουλείου Πνευματικού Κέντρου Δήμου Τρίπολης θα πραγματοποιηθεί εκδήλωση παρουσίασης του βιβλίου της κ. Γιάννας Αγγελοπούλου - Δασκαλάκη «ΓΙΑΝΝΑ».

Η παρουσίαση θα γίνει από τη συγγραφέα.

Μέρος των εσόδων από την πώληση των βιβλίων θα διατεθεί στο Εργαστήριο Ειδικής Επαγγελματικής Εκπαίδευσης και Κατάρτισης Κάψια Μαντινείας του Δήμου Τρίπολης.

 

Ειδήσεις: 

3 Σχόλια

αυτοί που μας χαντάκωσαν στα χρέη με τους ολυμπιακούς και έριξαν στάχτη στα κόκκαλα δεκάδεν εργατών θαρθουν να μας παρουσιάσουν και βιβλία! ντροπή! συριζαίοι κκεδες χρυσαυγίτες δεξιοί και αριστεροί αναρχικοί τριπόλεως και μέλη του ανταρσυα τρίπολης είναι σίγουρο ότι πάλι θα κάνετε την πάπια!!!

Oι Ολυμπιακοι αγωνες ηταν τιμη μας που τους πηραμε και τους υλοποιησαμε. Αυτο ειτε το θελουν καποιοι ειτε οχι οφειλεται στην οικογενεια Αγγελοπουλου που εχει προσφερει τοσα πολλα και στην Αρκαδια. Εαν καποιοι υπουργοι επωφεληθηκαν απο αυτους καλως ειναι καποιοι ηδη στη φυλακη και μακαρι να εμπαιναν και οι υπολοιποι που κυκλοφορουν ακομα. Εαν αφηναμε τη Γιαννα να χειριστει τα εργα και μετα τους Ολυμπιακους που τα δωσαμε στη Φανη δε θα ειχαν χορταριασει. Θα χρησιμοποιουνταν και θα εφερναν εσοδα στο κρατος οπως εγινε και στη Βαρκελωνη.

προς Anonymous (χωρίς επαλήθευση) Σάβ, 25 Ιαν 2014 - 1:46 Εαν αυτά που γράφεις τα πιστεύεις και δεν τα γράφεις για να γελάσουμε τότε χρήζεις ψυχιατρικής παρακολούθησης!!!! Σχιζοφρένεια: "Πρόκειται για μια ψυχική διαταραχή που χαρακτηρίζεται από διαταραχές της αντίληψης της πραγματικότητας. Συνήθως τα άτομα με σχιζοφρένεια έχουν ακουστικές παραισθήσεις, λιγότερο συχνά οπτικές παραισθήσεις, ψευδαισθήσεις, παρανοϊκές ιδέες και αποδιοργανωμένη ομιλία και σκέψη ("φυγή ιδεών"), γεγονός που τους δημιουργεί σοβαρά προβλήματα στην κοινωνική τους αλληλεπίδραση.