Παρελθόν από την Δόξα ο Κοσκολός

Παρελθόν από την Δόξα ο Κοσκολός

Αύγουστος 26, 2020 - 09:21
0 σχόλια

Παρελθόν από την Δόξα αποτελεί ο Δημήτρης Κοσκολός ο οποίος ολοκλήρωσε την συνεργασία του με την ομάδα της Μεγαλόπολης και πλέον βρίσκεται ελεύθερος στο μεταγραφικό παζάρι του νομού μας εξετάζοντας προτάσεις που έχει στα χέρια του αναφορικά με τον νέο ποδοσφαιρικό σταθμό της καριέρας του.

Σε επικοινωνία μας με τον Δημήτρη Κοσκολό ο έμπειρος κεντρικός μέσος ευχαρίστησε τους ανθρώπους της Δόξας Μεγαλόπολης ενώ παράλληλα ευχήθηκε καλή επιτυχία στην ομάδα στο νέο της ξεκίνημα.

Αναλυτικά όσα μας είπε ο Δημήτρης Κοσκολός

Θα ήθελα να ευχαριστήσω όλο τον ποδοσφαιρικό οργανισμό της Δόξας (προπονητές, φιλάθλους, συμπαίχτες, διοίκηση) και τον πρώην πρόεδρο Φίλιππο Ταμπακόπουλο για την συνεργασία μας. Νιώθω χαρά και τιμή που για δεύτερη φορά αγωνίστηκα για την ομάδα αυτή με την οποία έχω ζήσει ξεχωριστές στιγμές. Πλέον ο κύκλος μου στην ομάδα ολοκληρώθηκε και εύχομαι κάθε επιτυχία για το μέλλον γιατί το Αρκαδικό ποδόσφαιρο χρειάζεται να έχει πάντα μια δυνατή Δόξα Μεγαλόπολης.

Ειδήσεις: 

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.