Παράδειγμα προς μίμηση η αντιμετώπιση του Covid-19 από την ΠΑΕ Αστέρας

Παράδειγμα προς μίμηση η αντιμετώπιση του Covid-19 από την ΠΑΕ Αστέρας

Νοέμβριος 23, 2020 - 21:06
0 σχόλια

Προνοητικότητα, ταχύτητα, οργάνωση και σωστοί χειρισμοί της έκτακτης κατάστασης έδειξαν πως ο οργανισμός που λέγεται Αστέρας Τρίπολης πήρε άριστα όταν ο κορωνοϊός έφτασε στο κατώφλι του "Θεόδωρος Κολοκοτρώνης".

Η κιτρινομπλέ ΠΑΕ διαχειρίστηκε με τον πιο αποτελεσματικό τρόπο την κατάσταση και έτσι μετά την παράξενη και γεμάτη αγωνία προηγούμενη εβδομάδα φτάσαμε λίγες μέρες μετά και πιο συγκεκριμένα την Δευτέρα 23 Νοεμβρίου να είναι όλα αρνητικά τα τεστ που έγιναν στο στρατόπεδο της αρκαδικής ομάδας.

Ο Αστέρας Τρίπολης έδειξε πως πρέπει μια ομάδα να αντιμετωπίζει τον μέγα θέμα που ακούει στο όνομα Covid-19 καθώς τηρήθηκαν κατά γράμμα όλες οι οδηγίες του υγειονομικού πρωτόκολλου με την ανίχνευση των πρώτων κρουσμάτων τα οποία να επισημάνουμε πως είναι σε κατ' οίκον περιορισμό και καλά στην υγεία τους.

Η άμεση εκκένωση του γηπέδου "Θεόδωρος Κολοοτρώνης" την περασμένη εβδομάδα και η απολύμανση από ειδική εταιρία σε συνδυασμό με τα τεστ που ακολουθήσαν έδειξαν τα γρήγορα αντανακλαστικά που υπάρχουν στον Αστέρα Τρίπολης.

Ο Αστέρας Τρίπολης από την πρώτη στιγμή που μπήκε στην ζωή μας ο κορωνοϊός τηρεί με απόλυτη ακρίβεια το το υγειονομικό πρωτόκολλο και σε αντίθεση με άλλες Ελληνικές ομάδες μπόρεσε και κατάφερε με επιτυχία βάση των σωστών και γρηγορών χειρισμών που έγιναν να κόψει την μετάδοση του ιού και να μην επεκταθεί στα υπόλοιπα μέλη της ΠΑΕ.

Οι άνθρωποι του Αστέρα Τρίπολης έδειξαν το υψηλό επίπεδο της ΠΑΕ και την ετοιμότητα της και στο κομμάτι αυτό και παραμένουν έτοιμοι και πιστοί στο πλάνο που εφαρμόζουν.

Ειδήσεις: 

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.