Πανθυρεατικός - Ερμής Μελιγούς 2-1 (vid)

Πανθυρεατικός - Ερμής Μελιγούς 2-1 (vid)

Ιανουάριος 25, 2020 - 18:39
0 σχόλια

Ο Πανθυρεατικός ήταν ο νικητής του μεγάλου ντέρμπι της 14ης αγωνιστικής της Α' Αρκαδίας επικρατώντας του Ερμή Μελιγούς με 2-1 στο κατάμεστο Δημοτικό Γήπεδο Άστρους.

Στο ντεμπούτο του Γιώργου Κολιατσόπουλου στον πάγκο του Πανθυρεατικού οι κιτρινόμαυροι πήραν τεράστια νίκη επί του Ερμή Μελιγούς και μπήκαν και πάλι δυναμικά στο κόλπο της διεκδίκησης του πρωταθλήματος μειώνοντας την διαφορά τους από την κορυφή.

Συναρπαστικό παιχνίδι με τις δύο ομάδες να διαφημίζουν το Αρκαδικό ποδόσφαιρο και με 500 και πλέον φιλάθλους να παρακολουθούν μια πραγματική μάχη, με πολύ τακτική, τρομερές στιγμές και αγωνία μέχρι και τελευταίο δευτερόλεπτο.

Οι Αστρινοί προηγήθηκαν στο 14' με τον Βασίλη Δριμούρα για να ακολουθήσει η μεγάλη διπλή χαμένη ευκαιρία του Ερμή που σταμάτησε στον Παναγιώτη Κοζιώτη με τον Πανθυρεατικό λίγο αργότερα να μένει με παίχτη λιγότερο από την αποβολή με δεύτερη κίτρινη κάρτα του Βασίλη Μπάρλα.

Ο Ερμης Μελιγούς έχοντας και το αριθμητικό πλεονέκτημα βγήκε πιο επιθετικά στο δεύτερο μέρος και με εκπληκτικό σουτ του Βασίλη Κατσίρη έξω από την περιοχή έκανε το 1-1 στο 60' λεπτό με τον Κοζιώτη 7 λεπτά αργόετρα να κάνει την απόκρουση της χρονιάς κρατώντας όρθια την ομάδα του σε σουτ του Κατσίρη μέσα από την περιοχή. Τι παιχνίδι βάδιζε σε ένα τεντωμένο σχοινί με τον Πανθυρεατικό  σε μια γρήγορη αντεπίθεση να βάζει και δεύτερο τέρμα με τον Αγγελόπουλο με δυνατό σουτ μέσα από την περιοχή στο 88' και από ασίστ με το κεφάλι του Ηλιόπουλου γράφοντας το τελικό 2-1 μέσα σε έξαλλους πανηγυρισμούς.

ΠανθυρεατικόςΚοζιώτης, Ντερβίσι (Σούρσος), Μπάρλας, Καπράνος, Αδάμης Δ., Λυτρίβης (67' Ηλιόπουλος), Αγγελόπουλος, Αδάμης Ι. (Παπούλιας), Δριμούρας (Κοταϊδης), Σαμαρτζής, Σάκουλης.

Ερμής ΜελιγούςΚοκκινάκος, Πολυμενάκος, Βέργος (Δημάκος), Ράλλιος Γ., Λάγκας (Μάζης), Κατσίρης (Αντωνίου), Μπίσσιας, Ράλλιος Π. ( Τσαλγιτζόπουλος), Μπάρλας, Σταθουλόπουλος, Κοδέλλας.

Ειδήσεις: 
Video: 

ArcadiaPortal.gr Πανθυρεατικός-Ερμής Μελιγούς 2-1


Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.