Παναρκαδικός σαν σήμερα: Ο ημιτελικός του Κυπέλλου Ερασιτεχνών με τον ΟΦ Ιεράπετρας (vid)

Παναρκαδικός σαν σήμερα: Ο ημιτελικός του Κυπέλλου Ερασιτεχνών με τον ΟΦ Ιεράπετρας (vid)

Μάιος 27, 2020 - 11:34
0 σχόλια

Σαν σήμερα στις 27 Μαίου του 2018 ο Παναρκαδικός στο γήπεδο του Ταύρου γνώρισε την ήττα από τον ΟΦ Ιεράπετρας με σκορ 3-1 και τον αποκλεισμό του από τον τελικό του Κυπελλου Ελλάδος Ερασιτεχνών.

Η πορεία του Παναρκαδικού στο Κύπελλο Ελλάδος Ερασιτεχνών ολοκληρώθηκε στον ημιτελικό με τους πράσινους να πραγματοποιούν μια εξαιρετική σεζόν και στο πρωτάθλημα της Γ' Εθνικής κατηγοριας.

Αναλυτικά το ρεπορτάζ του αγώνα και το βίντεο με τις καλύτερες φάσεις του ημιτελικού του Κυπέλλου Ερασιτεχνών από τις 27 Μαίου 2018

Ο Παναρκαδικός ηττήθηκε με 3-1 στον Ημιτελικό από τον ΟΦ Ιεράπετρας και αποκλείστηκε από τον τελικό του Κυπέλου Ερασιτεχνών σε αγώνα που ολοκληρώθηκε πριν από λίγο στο γήπεδο Γήπεδο Ταύρου ''Σπ. Παλάμπίδης''

Κρητικοί μπήκαν καλύτεροι και πιο αποφασισμένοι στον αγωνιστικό χώρο από τα πρώτα λεπτά ωστόσο ο Παναρκαδικός είχε την δική του καλή στιγμή με τον Ευαγγέλου να χάνει μεγάλη ευκαιρία στο 10' από κοντά. Τελικά ο ΟΦΙ άνοιξε το σκορ με τον Κορέτα στο 24' με τον Παπαδόπουλο στο 43' να κάνει το 2-0 δίνοντας μεγάλο προβάδισμα στην ομάδα του.

Στην επανάληψη οι πράσινοι μπήκαν με σκοπό να πιέσουν έτσι ώστε να πετύχουν το τέρμα που θα τους έβαζε ξανά στο παιχνίδι όμως το γκολ του Μούτσα στο 71' τελείωσε τις όποιες ελπίδες με τον Παναρκαδικό απλά να μειώνει στο σκορ με τον Γιουκούδη στο 93' για το τελικό 3-1.

Μετά το τέλος της αναμέτρησης οι ποδοσφαριστές του τριφυλλιού εισέπραξαν το θερμό χειροκρότημα από την κερκίδα και τους φιλάθλους της ομάδας της Τρίπολης για την εξαιρετική τους πορεία στο Κύπελλο Ερασιτεχνών και για την εφετινή σεζόν.

Ο.Φ. Ιεράπετρας: Πρίφτης, Παγιάκης, Καταγιάννης, Κορομηλάς, Τζελέπης, Πετάσης, Μούτσα, Ουζούνογλου, Ντιάτα, Παπαδόπουλος, Κορέτας.

Παναρκαδικός: Χότζιτς, Τσέκος (Καπετανάκης), Μπούτας (Μπουλούγαρης), Μπαξεβάνος, Νάνος, Κυριακόπουλος, Ευαγγέλου, Ν. Λυμπερόπουλος, Νάτσης (Γιουκούδης), Καδάς, Συρεγγέλας (Τσιώλης).

Ειδήσεις: 
Video: 

Arcadia Portal.gr Παναρκαδικός-Ο.Φ. Ιεράπετρας 1-3


Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.