Όταν ο Αστέρας συνάντησε την Πόρτο

Όταν ο Αστέρας συνάντησε την Πόρτο

Ιούλιος 21, 2016 - 21:43
0 σχόλια

Ο Αστέρας Τρίπολης βρίσκεται στην Ολλανδία για να πραγματοποιήσει το βασικό στάδιο της προετοιμασίας του όπου στην ίδια περιοχή είναι και άλλα μεγάλα ευρωπαϊκά ποδοσφαιρικά club για τον ίδιο ακριβώς σκοπό.

Πιο συγκεκριμένα η Πόρτο είναι λίγα χιλιόμετρα πιο μακριά από το μέρος που βρίσκεται ο Αστέρας Τρίπολης με τις δύο ομάδες να έχουν μία πολύ όμορφη και ζεστή συνάντηση.

Οι ποδοσφαιριστές και οι ανθρώποι των δύο ομαδων είχαν την δυνατότητα να κουβεντιάσουν αλλά και να βγάλουν τις απαραίτητες αναμνηστικές φωτογραφίες με την ευχάριστη αυτή έκπληξη για τους κιτρινομπλέ να τους αποφορτίζει για λίγο από το βαρύ προπονητικό πρόγραμμα.

Η Ολλανδία αποτελεί ένα από τα κύρια μέρη που επιλέγουν κορυφαίες ομαδες του Ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου για την προετοιμασία τους με τον Αστέρα Τρίπολης να βρίσκεται εκεί για δεύτερο συνεχόμενο καλοκαίρι.

Ειδήσεις: 

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.