Ολοκληρώθηκε στο ιστορικό στάδιο της αρχαίας Επιδαύρου το Kids Athletics (photos)

Ολοκληρώθηκε στο ιστορικό στάδιο της αρχαίας Επιδαύρου το Kids Athletics (photos)

Σεπτέμβριος 19, 2014 - 13:23
0 σχόλια

Ολοκληρώθηκε με μεγάλη επιτυχία το πρόγραμμα Kids athletics , στο αρχαίο στάδιο της Επιδαύρου την Παρασκευή 19 Σεπτεμβρίου.

Η αθλητική αυτή διοργάνωση εκτελείται εδώ και χρόνια από το ΣΕΓΑΣ και εντάχθηκε φέτος στα δημοτικά σχολεία, μέσω του «κοινωνικού σχολείου» στόχος του προγράμματος  είναι να φέρει τα παιδιά κοντά στον αθλητισμό, να ξεδιπλώσει τα ταλέντα τους και να δώσει το μήνυμα "προωθούμε την άθληση για να αντιμετωπίσουμε το πρόβλημα της παχυσαρκίας".

Στους αγώνες βρέθηκε ο υπουργός Παιδείας Ανδρέας Λοβέρδος , ο Υφυπουργός Αθλητισμού Γιάννης Ανδριανός, ο Περιφερειακός Διευθυντής Εκπαίδευσης κ.Πέτρος Μισθός καθώς και ο αντιπεριφερειάρχης Αργολίδας, Τάσος Χειβιδόπουλος.

Οι 800 επίδοξοι αθλητές βρέθηκαν στο επιβλητικό στάδιο της Επιδαύρου και αγωνιστήκαν διατηρώντας την αρχαία ρήση των προγόνων μας «νους υγιής εν σώματι υγιεί» Η επόμενη στάση της παρουσίασης του Kids Athletics είναι το Παναθηναϊκό στάδιο στις 26 Σεπτεμβρίου.

(Φωτογραφίες eurokinissi Βασίλης Παπαδόπουλος)

 


Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.