Ολοκληρώθηκε ο καθαρισμός του πλατώματος του Μεθυδρίου

Ολοκληρώθηκε ο καθαρισμός του πλατώματος του Μεθυδρίου

Απρίλιος 14, 2016 - 17:59
0 σχόλια

Ο Περιβαλλοντικός Σύλλογος Μαινάλου είχε καλέσει τα μέλη του και όποιον άλλον επιθυμούσε να συμμετάσχουν την Πέμπτη 14 Απριλίου στον καθαρισμό του πλατώματος στον ποταμό Μυλάοντα στο Μεθύδριο. 

Μάλιστα, στην ανακοίνωση του Συλλόγου στη σελίδα του στο Facebook, η οποία συνοδεύεται από δύο φωτογραφίες, η ποσότητα των απορριμμάτων ήταν πραγματικά μεγάλη, ενώ ευχαριστεί και όλους όσοι βοήθησαν στον καθαρισμό. Η ανακοίνωση αναφέρει:

«Ο καθαρισμός έλαβε τέλος και μας στεναχωρεί το γεγονός ότι από μια μικρή τοποθεσία βγάλαμε τόσα σκουπίδια. Ευχαριστούμε τον όμιλο κυριών Βυτίνας, τον Σταύρο Δ., Κώστα Π., Τάσο Κ. και Γιωργία Δ. που βοήθησαν σήμερα».

Αξιέπαινη η προσπάθεια των εθελοντών και η δράση τους. Και πρέπει κάποτε να γίνει σε όλους συνείδηση η προστασία του περιβάλλοντος από τους ίσιους τους εαυτούς μας.

Ειδήσεις: 

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.