Οικογενειακό διπλό, ατομικό για τρεις (photos)

Οικογενειακό διπλό, ατομικό για τρεις (photos)

Ιούλιος 18, 2015 - 21:37
0 σχόλια

Με διπλή προπόνηση συνεχίστηκε η προετοιμασία του Αστέρα στην Ολλανδία και μάλιστα οι παίκτες του Αστέρα είχαν και τον καιρό "σύμμαχο" τους μιας και ήταν ότι πρέπει να τρέξιμο και μπάλα. Το ατομικό τους πρόγραμμα συνέχισαν οι Κουρμπέλης, Τσοκάνης και Μούκαμ.

Οι παίκτες του Στάικου Βεργέτη στην πρωινή προπόνηση έκαναν  ασκήσεις επιθετικής ανάπτυξης και στη συνέχεια έδωσαν αγωνιστικά παιχνίδια σε μικρούς χώρους με την ένταση να είναι σε υψηλούς ρυθμούς. 

 

Ενώ το απόγευμα ο ρυθμός ήταν λίγο πιο χαλαρός λόγω του Κυριακάτικου φιλικού. Οι ποδοσφαιριστές ήταν χωρισμένοι σε δύο ομάδες έπαιξαν διπλό σε όλο το γήπεδο, ενώ το πρόγραμμα ολοκληρώθηκε με διαγωνισμό σε στημένες μπάλες. 

Την Κυριακή (19/07) ο Αστέρας θα δώσει το δεύτερο φιλικό της προετοιμασίας του όμως  αυτή τη φορά όχι στην Ολλανδία αλλά  στο Βέλγιο, με αντίπαλο την SK Beveren στις 16.00 ώρα Ελλάδος. 

Χορηγοί: Ψητοπωλείο ο Θόδωρος, το Φροντιστήριο δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης Πρόοδος, το Μεζεδοπωλείο Σεντουκάκι, τις ακαδημίες ποδοσφαίρου και αθλητικές εγκαταστάσεις FC Tripolis Soccer Academy και το DESEO Night Facilities 

Ειδήσεις: 

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.